marcin87GD Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Witam, Co sadzicie o BRA w Megane II? Chodzi mi taki szatanski pomysl, ale mam troche mieszane uczucia. Mial moze ktos zalozone u siebie? Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 3 Maja 2014 przez marcin87GD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 totalny bezsesns.. raz, że maska nie jest narażona na uderzenia kamieniami jak w innych autach, tylko zderzak który jest plastikowy a dwa wioska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 MAsz: http://www.ebay.pl/itm/Steinschlagschutz-Bra-Renault-Megane-03-06-/380054123704?pt=DE_Autoteile&hash=item587cfdb4b8 http://www.ebay.pl/itm/Car-Bra-Renault-Megane-III-Haubenbra-Auto-Tuning-/371051462877?pt=DE_Autoteile&hash=item56646400dd http://www.ebay.pl/itm/RENAULT-MEGANE-CC-MK2-CONVERTIBLE-PREFACELIFT-BODY-KIT-2002-2006-/191116331870?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2c7f6bcb5e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin87GD Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Chodzi mi bardziej o ta krotka, zastanawia mnie tylko samo jej nalozenie i ewentualna ochrona lakieru pod nia bo wiadomo, ze trzeba uwazac zeby nie odparzyc lakieru. Czytalem tez, ze niektorzy w miejscu jej nalozenia rozklejaja folie ochronna, zeby nie porysowac lakieru. Cięcie Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 3 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mek Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 totalny bezsesns.. raz, że maska nie jest narażona na uderzenia kamieniami jak w innych autach, tylko zderzak który jest plastikowy a dwa wioska. Zapraszam do obejrzenia mojej czarnej meganki to zobaczysz ile jest odprysków na masce. Sam się zastanawiałem nad tym ale wydaje mi się, że lepsze wyjście to oklejenie przodu folią ochronną. Możesz też okleić zderzak i lampy, które najbardziej obrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mam u siebie. obecnie leży w garażu. Zostaje pod nią woda, na słońcu pod nią się goduję i idealnie lakier blednie (coś o ym wiem) :P Na dodak przed odpryskami chroni, ale strasznie rysuje lakier na swoich krawędziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mnie - tak jak i przy pokrowcach na siedzenia - zawsze nurtuje pytanie PO CO? Po co oszpecać wygląd samochodu. Więc i tu zadam autorowi te pytanie. Ktoś mi kiedyś na temat siedzeń odpowiedział, że się mniej niszczą. I jaki to ma sens jak po pierwsze i tak niby tych zadbanych foteli nie widać bo są pod kiczowatymi pokrowcami, po drugie - szanować dla jakiegoś przyszłego handlarza, który i tak to będzie miał całkowicie w odbycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi