tomek0102 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Witam,w mojej Megance mam problem z klimatyzacją (klimatronik), po włączeniu klimatyzacji na tryb auto, obroty wzrastają i zaczyna chłodzić przez około 10 sekund, po 10ciu sekundach obroty silnika spadają i około 30 sekund klima nie chłodzi, i tak w kółko cyklicznie cały czas się dzieje. Dodatkowo ze środkowych kratek słychać coś jakby głośne syczenie i nie jest to odgłos wentylatora. Edytowane 21 Maja 2014 przez tomek0102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Nie jest to normalna praca klimatyzacji automatycznej w Megane 3 i nie jestem pewien czy w Nissanie(o którym napisałeś ale skasowałeś) jest to prawidłowe. Edytowane 23 Maja 2014 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak syczy i słychać szum z kratek to masz mało czynnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0102 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Problem rozwiązany,padła chłodnica klimatyzacji,koszt nowej 433,00zł w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Z ciekawości zapytam czy autko po przygodach czy już tak słabe robią te chłodnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek0102 Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Kolego auto od nowości w moich rękach,chyba takie słabe robią,w serwisie taka chłodnica to koszt 2500,00zł, na szczęście obok była hurtownia, wyskoczyłem kupić i zamontowali mi za 150,00zł w Renault Zdunek w Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Najlpesza jakości/cena to w tej chwili NRF jeśli chodzi o chłodnice klimy W którym miejscu puszczała ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi