P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Otwarcie S69, skróciło to czas przejazdu, w moim wypadku, do 50 min, w weekndy, przy pogodzie jaka dzisiaj była i przy takiej ilości samochodów, zwykle zajmowało mi to jakieś 1,5 godz. a czasami nawet 2 godz. Mam dokładnie od domu do domu 62 km. Powiem tylko, że od Przybędzy do Węzła Rosta (Bielsko-Biała, jakieś 32 km) przy spokojnej jeździe jakieś 120km/h zajęło mi dokładnie 17 min. Z utęsknieniem czekam na S1 - Bielsko-Biała - Kosztowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 W końcu na swoim ;) Ciężka praca popłaca. I bez zadłużania się na całe życie kredytem, oczywiście bez pomocy rodziców moich i narzeczonej się nie obeszło. Mieszkanko 3 pokojowe 75 m2 w nowo wybudowanym bloku 4 piętrowym , w zupełności nam wystarczy, nawet jak na świat przyjdą dzieci ;) Aa i nawet Megi ma swoje miejsce w garażu podziemnym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kater-acme Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 I bez zadłużania się na całe życie kredytem O to to, jedna z najlepszych spraw jakie można dla swojej rodziny zrobić, gratuluję i cieszę się wraz z Tobą :) Osobiście kończę niedługo budowę domu, własnymi siłami i staraniami, i również najbardziej cieszy mnie to, że żaden bank, lichwiarz, cwaniak i "inwestor" nigdy nie położy nawet czubka małego palca na metrze kwadratowym MOJEJ nieruchomości :P Z innych rzeczy cieszących - wczoraj zadatkowałem zdrowe, całkiem dopasione Megane III GT - żona też się cieszy bo to dla niej właściwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Wyniki z jakimi młodszy syn zdał egzaminy technika ekonomisty. 3x100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Że jeżdżę innym autem tymczasowo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dzisiejsza poranna "przelotka" w tandemie na paralotni z napędem. Widok okolic własnego domu i firmy z lotu ptaka-bardzo fajne, wrażenia z lotu bez żadnych osłon (poza okularami i kaskiem), bezpośredni kontakt z powietrzem, wspaniałe. Zdjęć brak bo podpiąłem sie na wariata, przy następnej okazji muszę wziąć jakiś aparat na uwięzi... Dodano: 05 paź 2015 - 09:16 Wczorajsza wieczorna wyprawa rowerowa, po powrocie po rzuceniu okiem na endomondo w komputerze jak byk wyszło że równe 1000 km. w tym sezonie przejechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) C.d. zaszczytów jakie zdobył własną pracą młodszy syn Artur. Dziś w Warszawie odebrał z rak P. Minister Kluzik- Rostkowskiej, Stypendium Ministra Edukacji Narodowej. https://men.gov.pl/ministerstwo/informacje/stypendia-ministra-edukacji-narodowej.html#prettyPhoto (lista stypendystów str. 10 poz. 7) Edytowane 17 Października 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomin Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ucieszył mnie fakt, że wiem co dostanę pod choinkę od żony :D Już nie moge się doczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Megi była kilka dni u mechanika na dokładnym przeglądzie całego auta. Udałem się dziś po odbiór i pierwsze słowa mechanika to czy nie chce mu sprzedać autka ;) Mówi, że z tym przebiegiem i w dodatku Francuz to bardzo rzadko się zdarza, żeby nie było co robić. Nie mieli się do czego przyczepić Nie ukrywam, że odłożyłem sporo pieniędzy na ewentualne naprawy przed oddaniem auta. A i przy okazji wymieniłem oponki na zimówki ;) Na koniec jeden z nich zażartował " Przyjedź jak coś będzie do roboty, a nie nam d*pe zawracasz" hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachraj34 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Mnie pierwszy śnieg tej jesieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roogirl Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ucieszyła mnie piękna pogoda za oknem :) Wykorzystałam ją na wizytę na myjni i nawoskowałam utko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Że ona powiedział TAK! :3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Udanie rozpoczęty sezon grzybowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mniejsze korki w Warszawie z powodu wakacji i od razu spalanie mniejsze 6,1-6,4 (wcześniej 6,8-7,4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 a mnie cieszy że Polacy myją oczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi