maciejmacku Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Dzisiaj przy wizycie na stacji Shell uśmiech się pojawił Patrzę na ceny: diesel 5,22zł, benzyna 5,09zł - nareszcie role się odwróciły i PB95 jest tańsze od oleju napędowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Pouczenie zamiast mandatu :) Pozdrawiam miłego Pana Policjanta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 A ja od miesiąca mam trochę czasu w pracy, żeby się podrapać po "d" i wpaść na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Oferta kontynuacji ubezpieczenia OC+AC+pakiety. 206 zł taniej niż w ubiegłym roku Edytowane 4 Marca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 16 godzin temu, pbet napisał: 206 zł taniej niż w ubiegłym roku Z ciekawości: ile wyszło za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Pbet miałeś bezszkodowy rok i ogólnie trochę te ceny w tym roku spadły. Wreszcie nie chcą się nachapać od razu na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 @MarcinDe kolega @droopy też teraz rozpoznaje oferty i jemu OC dają drożej niż rok temu. @maciejmacku 2094 zł proponują za OC + AC + NNW + szyby + najwyższy assistance + kluczyki/rejestracje/dowód + bagaż + stała i podwyższona (w stosunku do ich katalogu) wartość auta w ciągu roku+wariant ASO bez amortyzacji części+franszyza 500. Spoko oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Noooo...ja też miałem bezszkodowy rok, a generalnie stówkę więcej za gołe OC z NNW w tym roku chcą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Odebranie z salonu 4 nowego busa w przeciągu roku, i odebranie Renault Clio 0.9Tce, co do ubezpieczenia spadło o 200zł w stosunku do tamtego roku 417zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 I co, Clio 0,9 TCE lepiej jedzie jak 1.6 w Megane 3...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Dzisiaj pożyczyłem moje autko koledze. Pytał się ile koni ma ten diesel, bo fajnie ciągnie Jak usłyszał, że to benzyna, to był w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 @maciejmacku żony i auta się nie pożycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 11 godzin temu, maciejmacku napisał: Pytał się ile koni ma ten diesel, bo fajnie ciągnie Jak usłyszał, że to benzyna, to był w szoku. Albo pracował głośno jak diesel i to go zmyliło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No i ciekawe czy "ciągnął" na zimnym czy na ciepłym (UPG) silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejmacku Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No comment Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi