zeberka_com Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Wszystkich, Może ktoś z wasz koledzy był i oglądał tego scenica III KLIK . Chciałbym go kupić. Osoba z którą rozmawiałem nie jest handlarzem ma go koło roku. Na polskich tablicach z ubezpieczeniem i przeglądem. Niby wszystko jest ok, tak bynajmniej twierdzi właściciel. Przebieg niby oryginalny. Nie chciałbym pojechać na marne. Już tak byłem kilka razy na szczęście blisko, ale auta okazały sie nie warte swoich cen. Vin auta VF1JZ0B0641734313 I czy moze jest ktoś z Inowrocławia z Clipem aby mógł mi go sprawdzić? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez zeberka_com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Błotniki tylne były zrobione, bo brak naklejek i inny kolor od reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberka_com Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Możesz powiedzieć jakich naklejek? I może coś jeszcze zauważyłeś? Oki Juz widze faktycznie ich brakuje. Ale czy napewno mają naklejki bo patrze na inne Scenic'i i nie mają naklejek. Ale Dzięki. Sprawdzę. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez zeberka_com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus_z Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 właśnie, o jakie naklejki chodzi, bo też szukam Scenica i jestem równiez tematem zainteresowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Błotniki tylne były zrobione, bo brak naklejek .... Ale III nie ma naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 To widzę inny odcień błotnika od reszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberka_com Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tak masz racje auto było malowane sprawdziłem i kupiłem :) przebieg oryginalny 100k nie zajeżdżony suchy czysty zadbany ale bity cały jeden bok był robiony w serwisie we Francji tak potwierdza Serwis Reanult. Teraz niema auta w dobrych pieniądzach, który by nie miał czegoś za skórą. Szukałem auta z niezajeżdżonym silnikiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Może się nie znam ale chyba super tanio to auto kupileś. Gratulacje i szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 coś mi się wydaje że przy tej cenie z francji musiał byś zdrowo uderzeony, nie ma takich za 19-20tyś w Francji ( w 1 kawałku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) Wydaje Ci się Tytan, skoro naprawiany we Francji w serwisie to uszkodzenia nie mogły być duże. Dodano: 27 cze 2014 - 16:27 Ale u nas się maluje tak że różnicy w elementach nie ma. Edytowane 27 Czerwca 2014 przez krzychu73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 mów swoje ja wiem swoje... nie mniej szerkości :) http://www.autodna.pl/vin/VF1JZ0B0641734313/renault-scenic-ii-2009/e004e36d68d74ac22cd66065a09f8339 cos kolor sie chyba nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi