kmarcin Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam, nie potrafię zidentyfikować kabla, który znajduje się z przodu przy konsoli centralnej/pod schowkiem pasażera. Znalazłem go jako wolny, niepodłączony przewód, kiedy zabrałem się za suszenie dywaników po zapchanej wanience skraplacza klimatyzacji. Proszę pomóżcie, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wygląda na kabel antenowy. Może do nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dokładnie, wygląda na kabel antenowy, może od zestawu głośnomówiącego, może nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpioniks Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 NA 99% antenowy bo coś podobnego wtykałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmarcin Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Czyli w większości obstawiacie kabel antenowy. Teraz tylko pytanie czy antena radiowa czy od nawigacji :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Radiową masz wpiętą do radia, pozostaje nawigacja. W niektórych wersjach ze wzmacniacza antenowego pod dachem wychodzą dwie anteny: radiowa i od nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yorgen Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja stawiam na kabel antenowy do navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1gdy Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Jest to kabel antenowy do zestawu głośnomówiącego. W większości meganek jest wyprowadzona instalacja pod taki zestaw. Poszukaj jeszcze kostki. Edytowane 25 Lipca 2014 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi