lukaszchk Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam, po sprawdzeniu przekaźnika świec żarowych nadal wyrzuca błąd DF025, już nie mam pomysłów co to może być... Proszę o pomoc!:) DF025: linia diagnostyczna modułu wstępnego-pozniejszego podgrzewania -Brak statusu -Ciągły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Sprawdź porządnie świece, u mnie w 1,5 dci spalona świeca generowała ten sam błąd. Też zacząłem od sprawdzania przekaźnika i połączenia linii diagnostycznej z komputerem a okazało się, że przyczyna jest taka banalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszchk Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Dziś po sprawdzeniu i koniecznej wymianie okazało się że to jednak świece:) Dziękuje za pomoc Aniewa, Pozdrawiam:) Edytowane 14 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi