locutus Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Panowie czy w Scenicu II zwykłym nie grand wyjmuje się tylne siedzenia? Bo już mi pomysłów brakuje. Kombinuję już na wszelkie możliwe sposoby i nic mi nie wychodzi. Ktoś coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) no pewnie, że TAK! podpowiadam: 1) zapoznaj się z instrukcją obsługi - koniecznie 2) z tyłu możesz mieć 3 siedzenia albo 2 siedzenia albo 1 siedzenie albo w ogóle - kombinacje dowolne 3) za siedzeniem podnosisz listek - odchylasz siedzenie do przodu. na tym "zawiasie" przestawiasz dźwigienki i wyciągasz siedzenie Edytowane 31 Lipca 2014 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Aby wyjąć siedzenie musisz złożyć oparcie a listek odblokuje się tylko wówczas gdy siedzenie jest cofnięte praktycznie do końca w stronę bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ja mam taaaki pytanie. Czy można jezdzić bez siedzenia tylne?? Tylko przód. Ty się wreszcie nauczysz pisać, czy mam zacząć walić paski? P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) A kto Ci zabroni?? Byle by pasażerowie (prócz jednego i kierowcy na przednich fotelach) nie siedzieli na podłodze, w miejscu zdemontowanych tylnych siedzeń. Ja przykładowo w sceniolu demontuję tylko 2 z 3 tylnych siedzeń, by w ich miejsce wstawić stelaż na 3 rowery. Mam wobec tego 3 całkowicie zgodne z homologacją i przepisami miejsca siedzące, oraz zapakowane i przykręcone 3 rowery. http://megane.com.pl/blog/24/entry-113-bagaznik-do-wnetrza-sceniola-ii-na-3-rowery-z-kolami-26/ I niech ktoś spróbuje się do tego przyczepić..... Bardziej to bezpieczne jak załadowanie tyłu skrzynkami z pietruszką, czy innymi luźnymi walizkami, czy też wieszanie rowerów na tylnej klapie.. Wówczas bardziej zagrażają innym użytkownikom drogi jak te moje siedzącym w środku. Edytowane 31 Lipca 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jak nie wozisz tam nikogo to kto się do tego doczepi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja przykładowo w sceniolu demontuję tylko 2 z 3 tylnych siedzeń, by w ich miejsce wstawić stelaż na 3 rowery. ZTCW to GS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie grand, normalny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 na szybko mi się ta szybka jakaś większa wydawała :) pomysł zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dzięki panowie za pomoc. Muszę jeszcze raz tymi dźwigienkami się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi