nowakov Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mam pytanie, czy w oryginalnym radio w Megane II istnieje możliwośc zmiany głośności w głośnikach przednich i tylnych? Chodzi mi o to, że chciałbym zgłośnić głośniki z przodu, a przyciszyć tylne. Będę wdzięczny za podpowiedź jak to zrobić jeżeli jest taka możliwośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jest tak możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Trzeba wejść w menu naciskając przycisk nutki i tam jest możliwość regulacji przód - tył, prawo - lewo, basy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wycięte z instrukcji obsługi radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakov Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dziękuję za informacje. Sprawdzone i działa ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark55 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Grają mi tylko 2 głośniczki na desce rozdzielczej czyli wysokotonowe a reszta głośników mi nie gra. Wyjmowałem, sprawdzałem złącze w radiu ale nic tam nie zauważyłem, jak włączyć funkcje Fader w trybie Expert, gdzie szukać przyczyny nie grających głośników w drzwiach? Głośniki już wszystkie grają, trzeba było w radiu wejść w ustawienia Tryb Expert i tam włączyć wszystkie głośniki. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez mark55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Głośniki wysokotonowe są na stałe podłączone z głośnikami w przednich drzwiach. Jak grają te w desce rozdzielczej to i muszą grać w drzwiach przednich. Zasilane są z tego samego kabla. Sprawdź wtyczki przy głośnikach przednich. Głośniki w tylnych drzwiach można włączać i wyłączać ustawiając radio w trybie expert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi