F1Fanatic Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jak w temacie. Mój 5 letni syn ciągnął za klamkę za nim zwolniłem zamki i chyba to jest przyczyną, że nie da się ich otworzyć z wewnątrz, z zewnątrz bez problemu. Ale ciekawe jest to, że w sumie oba drzwi ''padły'' mniej więcej w tym samym momencie, tego samego dnia na pewno. Więc jakie jest prawdopodobieństwo, że linka pękła lub się zsunęła w obu drzwiach w tym samym dniu :blink: Może być to zatem jakiś problem elektryczny?? No i główne meritum, jest jakiś manual rozbierania drzwi tylnych ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A nie zablokowałeś przyciskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki54 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Urwanie linki,lub klamki jest możliwe,ale mało prawdopodobne.Bardziej prawdopodobne jest,że to problem elektryczny.Musisz ściągnąć boczek drzwi i zobaczyć co się tam dzieje.Z tego co pamiętam to tapicerka trzyma się chyba na zatrzaskach i dwóch wkrętach od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mój 5 letni syn ciągnął za klamkę za nim zwolniłem zamki i chyba to jest przyczyną Śmiem wątpić. Myślę, że na takie sytuacje ta sprawa została przetestowana :) Sprawdź przyciskiem czy ni włączyła się tzw. blokada rodzicielska. Mogłeś to nawet sam przez przypadek włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1Fanatic Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 W rzeczy samej :D Nawet nie wiedziałem, że takową blokadę ma moja megi :D Niewinny przycisk.....ja myślałem, że to do blokowania szyb :P My noob moment, dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziq Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To żeby nie było niespodzianki, do blokowania szyb on też służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi