kecyrf Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam. mam pytanie jeśli włożę kartę i autko na nawigacji jedzie tylko po zielonym polu to znaczy że nie ma mapy polski? czy żeby było manu radia na wyświetlaczu a nie to autko na zielonym polu to muszę wyjąć kartę czy idzie to jakoś w manu przełaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Po pierwsze jakie auto , bo w oplu to nie wiem jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) profil uzupełniony więc już chyba ok. no właśnie jak wyciągnę kartę to jest niebieski ekran z napisem coś tam że karty chyba nie ma (po francusku chyba), a info z radia na dole pasek tylko. I chodzi oto żeby info z radia było większe na środku ekranu. po drugie, jak bym nie miał polskiej mapy (jak to sprawdzić) to czy jest możliwość dograć? Czy idzie zmienić język w navi? bo w radiu mi się udało ale w navi jeszcze nie. Edytowane 10 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Teraz lepiej :) Język bez problemu można zmienić w menu nawigacji i jest polski Radio wyświetla info na dole na pasku nie ma opcji aby było na całym ekranie Mapy zależnie od posiadanej nawigacji czy zwykła ( można sobie poradzić ) czy live ( zakup ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ok. Dzięki. To mam pytanie czy pokrótce kolega by mógł opisać czym się różni zwykła od live (jak cena jest tej). I jakąś wskazówkę (link) jak sobie poradzić odnośnie zwykłej można prosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jaki rok megane ? jak masz kartę to skakanie po menu w live jest animowane , w zwykłej mieniają się ekrany , naciskając dłużej przycisk info też cosik powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jak w opisie rocznik 2009, nie wiem jakie dane jeszcze dopisać. karta jest oryginalna renault. I jeszcze z innej beczki, komputer pokładowy, jest w obcym języku a w instrukcji też jest w obcym, idzie zminić na nasz (chodzi o spalania itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Czyli masz TT zwykłego co do map to google Menu w liczniku zmienisz przyciskami na manetce po prawej stronie, należy przytrzymać dłużej przycisk w opcji więcej ustwaień czy coś podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Ale jak sprawdzić czy mam mapę polski? jak autko jedzie po zielonej mapie tzn że nie mam? I czy jak nie mam to muszę dograć a potem aktualizować? Sorki że męczę ale mnie to zielone pole męczy ;]. Edytowane 10 Września 2014 przez kecyrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi