Pifko Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam.. Mam problem przypadkowo włączyłem funkcę random i cłay czas wybiera mi losowo uteowy. Szlag mnie trafia , nie moge tego wyłączyć. Bęe wdzięczny za pomoc . Renault megane III rok 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sider89 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mam ten sam problem. Czy ktoś znalazł rozwiązanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może włączenie ustawień domyślnych wyłączy tę funkcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martello Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Trzeba wejść do menu ustawień. Tam szukać "inne ustawienia audio". Nazywa się to tam chyba "przypadkowe odtwarzanie". No i trzeba odznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi