magda87 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Witam jestem tu nowa i planuję zakup megane III z silnikiem 1.5 dci 1500 cm³(Moc 86 KM / 63 kW). Po przeczytaniu wielu opinii mam już mętlik w głowie. A co wy sądzicie o tym autku? Wydzielono do nowego tematu. -damiar Edytowane 24 Października 2014 przez magda87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Solidne i bezawaryjne auto (potwierdzone przez raporty bezawaryjności). Silnik 1.5 dCi jest dobry pod warunkiem wymiany oleju co 15 tyś km jak i tankowaniu dobrego paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Obiegiwe opinie mają to do siebie, że są obiegowe. Jak kupisz nowy samochód, zadbasz wiedząc, że były tego typu przypadki poprzez częstą wymianę oleju, lejąc potwierdzone paliwo, to będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Koledzy wyżej dobrze gadają. Ja swoję Megankę kupiłem przypadkowo i prawdę mówiąc wcześniej nie wiele czytałem o silniku i innych rzeczach. Po prostu autko przekonało mnie po jeździe testowej. Więc jeśli kupujesz nowe po prostu bierz takie, w którym dobrze się czujesz i masz dobre wrażenia z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi