jabrze Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Wtyczka listwowa w UPC pod maską przy bezpiecznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psw779 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 x Przepraszam, jestem laikiem w tych sprawach. Chodzi o wymianę całego UPC czy tylko coś tam posprawdzać? REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni.- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Twój post połączyłem z już istniejącym. Poczytaj ten wątek od początku lub też tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_86 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Czy posiada ktoś jeszcze schemat podłączenia przez przekaźniki ? I jak to działa czy włącznik świateł w kierownicy działa skoro pomijamy moduł? Proszę o pomoc padły mi już oba światła mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Dnia 13.01.2019 o 17:56, rafal_86 napisał: I jak to działa czy włącznik świateł w kierownicy działa skoro pomijamy moduł? Proszę o pomoc padły mi już oba światła mijania. Wszystko działa jak fabrycznie. Nawet czujnik zmierzchowy sam załączą światła jak jest w opcji u mnie w auto. Modułu nie pomijamy tylko wykorzystujemy zasilanie jakie szło na światła na zasianie przekaźników. I zamiast 4,5A styk jest obciążony tylko 0,5A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi