omega Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na olejach to ja się nie znam, leje wiec najdroższy wierząc, ze za cos place. Nie potrafię inaczej go zweryfikować EDGE PROF.C4 5W30 1L ps. a teraz w Karpaczu docieram nowe panewki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jak na 210 kkm i olej co 30 tyś km to panewki wyglądały nieźle. Tym bardziej, że lejesz Castrola EDGE - jeden z najgorszych oleji na rynku (za to najbardziej reklamowany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) olos47, ja go nie reklamuję, zostałem zapytany to odpowiedziałem tym bardziej, że cena tego oleju jest kosmiczna. ps. tak teraz patrzę w necie i trzeba dodać, że to jest Titanium FST bo są jeszcze jakieś inne, dużo tańsze też C4. Ja wyszukuję części za pomocą IC_Katalogu ONLINE firmy Inter Cars, oleju szukam po normie RN0720 i wybrałem najdroższy i tak się do dziś trzymam. Edytowane 18 Stycznia 2017 przez omega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Polecam olej VALVOLINE SYNPOWER XTREME MST C4 5W30 5L, ma b.dobre notowania ; VALVOLINE SYNPOWER XTREME MST C4 5W30 5L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 spełnia RN0720? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszNNI Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Drodzy koledzy po przeczytaniu wszystkich postow wnoszę ze te nieszcesne panewki pekaja w starszych modelach Megane poniewaz w III sa juz poprawione, dobrze zrozumiałem?czy chodzi tylko o wybrane roczniki lub silniki ktore sa narazone w malym stopniu na taka awarie? Regulamin pkt. 5.6, 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 28 Marca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli chcesz 1.5 to szukaj 1.5 dci 110KM Edytowane 27 Marca 2017 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi