adam.kw3 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam Poszukuję do zakupu Megane 3 proszę o ocenę poniższych pojazdów.Serdecznie dziękuję. http://allegro.pl/renault-megane-iii-dynamique-gt-line-1-4-tce-lpg-i4813673560.html http://allegro.pl/renault-megane-iii-dynamique-gt-line-1-4-tce-lpg-i4813673560.html Dodano: 21 lis 2014 - 16:19 drugie ogłoszenie powinno być takie http://otomoto.pl/renault-megane-lift-C35137955.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ten drugi ma przebieg 105 tyś czy 10.500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) W pierwszym obstawiam na wymieniony zderzak. W 2012 były w GTline ledy na dole tak jak np tutaj A i w moim HB GTline z 2012 licznik jest też inny, a obrotomierz nie biały tylko czarny. Kierownica tez mam inna. Widać je np TU Edytowane 23 Listopada 2014 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja brałbym Tce ale po kija ludzie w takim aucie montują gaz nigdy nie zrozumię. Btw poszukałbym raczej auta używanego u dealera lub wziąłbym autko do zreczoznawcy na kontrolę bo ryzyko spore. Zresztą jak można oceniać auta na podstawie fotek, które można bardzo ładnie podrasować i ukryć wady. Zakładam, że wizyta osobista będzie, jednakże radzę przeznaczyć dodatkową kasę na wizytę u fachowców i nie tam, gdzie sprzedający zasugeruje tylko Ty wybierz miejsce. Niedawno w rodzinie ktoś kupował auto i pojechał ze sprzedającym do warsztatu, który on "polecił". Wszystko było cacy a po zapłaceniu i przejechaniu 50 km autko stanęło z zatartym silnikiem. Finał był taki, że zostało sprzedane na części jako karoseria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 1. Wersja GT Line - gość kręci z rocznikiem na całego ("2013, październik 2012"), jest to wersja przed liftingiem czyli max. 2011-początek 2012, albo drastyczny składak. 2. Nic specjalnego nie widzę, ale z Francji z takim przebiegiem to musiał długo stać po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.kw3 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Rozmawiałem ze sprzedawcą z pierwszego ogłoszenia. Auto sprowadzone ze Szwajcarii, podobno igiełka. Zgadza się na kontrolę w stacji diagnostycznej lub ASO na koszt kupującego. Martwi mnie tylko dziwnie mały przebieg oraz instalacja lpg kto montuje gaz i zaraz sprzedaje auto dziwne. Edytowane 23 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Rozmawiałem ze sprzedawcą z pierwszego ogłoszenia. Auto sprowadzone ze Szwajcarii, podobno igiełka. To niech pokaże zdjęcia sprzed naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgadzam się z przedmówca, 1szy jest kombinowany, tak jak wcześniej pisałem rocznik nie pasuje do wyglądu, wiec sprzedawca coś kreci :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Auto sprowadzone ze Szwajcarii, podobno igiełka Każdy tak mówi. Widziałem już sporo takich przypadków w programie Turbo Kamera więc radzę być czujnym. W końcu nie chodzi o 50 zł. Edytowane 23 Listopada 2014 przez makgajwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 jak ktoś mi mówi że igiełka, to od razu dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Powtarzam po raz kolejny ze Szwajcarii opłaca się ściągnąć rozbitka lub mocno skręcić furę. Edytowane 24 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Przejrzyj te igiełki ze Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi