tomek126 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. W czasie jazdy szczególnie na początku gdy silnik jest jeszcze zimny podczas wciśnięcia sprzęgła auto gaśnie. Gdy puszczam sprzęgło i wciskam gaz to auto dalej jedzie (silnik pracuje) czasem trwa to dłuższą chwile zanim załapie. Podczas tego zgaśnięcia wyświetla się komunikat 'LEERLAUF EINSTELLEN' Edytowane 17 Grudnia 2014 przez tomek126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Błąd dosłownie oznacza nastawienie/ustawienie przepustnicy/silnika krokowego. Wiem że na forum pojawiał się ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) Według mnie silnik sam zgasł i wówczas pojawia się komunikat "ustaw bieg jałowy". Jak jest niezamierzone wyłączenie to taki komunikat się pojawia. Znajdź przyczynę gaśnięcia. Edytowane 18 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndosUK Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sensor wału korbowego? Znalazłeś rozwiązanie? Dodano: 01 kwi 2015 - 05:43 Hej u mnie wina był elektrozawór zmiennych faz rozrzadu. Z budowy wygląda jak różdżka voldemorda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi