Bosman78 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A co powiecie na tą ofertę ? Wydaje się najbardziej wiarygodna jeśli chodzi o zakup auta używanego. http://otomoto.pl/renault-megane-iii-dynamique-1-5dci-110km-kombi-okazja-C35522057.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przebieg raczej autentyczny, tylko ta cena. Tyle to kosztowała moja megana 1,5 dci jak była nowa , fakt że spory rabat był. Ale wracając do tematu to auto wygląda bardzo dobrze, Na jednym ze zdjęć widać wskazanie komputera : średnie zużycie 9 litrów , no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fakt jedyne co mnie studzi to ta cena bo widziałem już tańsze ;-), ale to jest chyba swego rodzaju marża za mniejsze ryzyko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Tu masz też kilka z innej sieci: < zobacz > Tu podobna z niższą ceną, też można coś utargować, na gwarancji z możliwością przedłużenia np. zamiast rabatu: < zobacz > Masz dwie identyczne teraz negocjujesz z obydwoma dzięki czemu będziesz wiedział do jakiej ceny można zejść i co dodatkowo (gwarancja) uzyskać. Z cen w ASO można jeszcze sporo urwać. Jedna uwaga akurat co do tego salonu z twojego linku, jeśli na miejscu okaże się, że sprzedaje pracownik salonu, a nie salon to czujność x2, albo lepiej odpuścić. Kilka lat temu oglądałem u nich auto, ale chyba nawet już właściciel tej firmy się zmienił. I najważniejsze, zakup w ASO nie może uśpić naszej czujności Edytowane 4 Stycznia 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Oglądałem autko, o przebieg raczej się nie obawiam 50 tys. w 1,5 roku to niezły wynik. Jeśli chodzi o sprzedawcę to wbrew pozorom nie jest to decar- ze decarem wspólnego ma tylko siedzibę. Decar nie prowadzi sprzedaży aut używanych outsource-ował sobie ten teren firmie zewnętrznej www.kruba.pl i ci nie ukrywają tego faktu, stąd moja wzmożona czujność. Auto jest jeszcze na gwarancji więc jeśli bym się decydował to na pewno poproszą o przegląd przy mnie w decarze wraz (co najważniejsze) stosownym potwierdzeniem w książce serwisowej, że wszystko jest ok i zachowuje ciągłość gwarancji jeśli tak będzie to pozostaje kwestia ceny bo na pewno cena ofertowa nie jest dla mnie akcepotwalna Dodano: 11 sty 2015 - 18:58 A co sądzicie o tej ofercie http://otomoto.pl/renault-megane-iii-grandtour-C35533626.html Czy w polskim ASO można zweryfikować czy auto było sprawisowane w DE i na tej podstawie potwierdzić też przebieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 jak już naprawdę masz takie pieniądze , to dołóż jeszcze parę groszy i kup nowe auto. to auto jest nieprzyzwoicie drogie. Zobacz tu: http://www.renault.pl/media/cenniki-2014/atte9c5b943597b4d06bee055bd6bf1272a/AM14_MK3.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Wiesz kwestia tez negocjacji nie mowie ze za tyle jestem w stanie kupic ;-) Dodano: 11 sty 2015 - 21:14 Wiesz nowe jest o 20 tys. Drozsze tutaj masz gwarancję fabryczna do listopada 2015 ale abstrahując to i tak przekracza moj budzet Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 11 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi