judas Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 witam. Co można powiedzieć po fotkach http://allegro.pl/renault-megane-2-0turbo-bogata-opcja-serwis-i4966213863.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc4s Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Brak naklejki na prawym tylnym nadkolu, a poza tym typowo handlarska robota ta aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Brak fotek silnika, gałka zmiany biegów świeci się jakbym miała ze 300tyś, same wnętrze pewnie pranie i ze 2x plakowane, plastiki przy słupku B od strony kierowcy solidnie porysowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Kierownica mocno wypolerowana, rączka do otwierania drzwi kierowcy, ale i pasażera mocno porysowana. Chyba to auto ma większy przebieg, w końcu w 8 lat to można nastukać tych kilometrów. Na słupku kierowcy nie ma naklejki serwisowej z ostatniego przeglądu, ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Na słupku kierowcy nie ma naklejki serwisowej z ostatniego przeglądu, ciekawe czemu? móglbys wstawić foto tej naklejki?? Już w kilku przeglądach byłem, jednak jeszcze takiej naklejki nikt mi nie przykleił ani jej nie proponował do przyklejenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak robisz przegląd w polskim ASO, to przyklejają naklejkę po przeglądzie w komorze silnika, moje auto ma kilka takich nalepek ( jedna na drugiej) . A np. w Niemczech i Holandii też naklejki są takie "ładniejsze" i przyklejane są na słupku od strony kierowcy. Jeżeli to auto było sprowadzone, to powinno mieć taką naklejkę. A tak wygląda polska naklejka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Te z pod maski znam ale na słupku jeszcze nie widziałem by coś takiego było klejone. Nawet bym na taką wątpliwą dekorację nie pozwolił.... W wielu widzianych autach oferowanych do sprzedaży sprowadzonych z zachodu też jeszcze nie spotkałem w tym miejscu naklejek z serwisu. Jakaś SKP chyba w Strumieniu, gdzie był robiony przegląd okresowy, taki ze stemplem w DR naklejała swoje, małe, okrągłe naklejki, z datą ważności przeglądu (jak w Niemczech mają na tylnej tablicy rejestracyjnej) gdzieś na słupku ale u nas to nie jest jeszcze nakazane przepisami, więc nie można tego we wszystkich autach wymagać. SKP Transgór w Rybniku proponuje sobie za zrobiony przegląd z gabloty jakiś gadżet wybrać. (skrobaczka, brelok) w Strumieniu naklejki przyklejają. Ale to jest indywidualna akcja danej SKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi