kamil-1984 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam Czy ten silniczek do xenonów będzie dobry: http://allegro.pl/silniczek-regulacji-refl...1357483466.html A i gdzie mogę dostać te kostki od Saab-a??? Jeśli ktoś posiada schamaty kostek od zwykłego reflektora i od xenona - opis. Mam pewne problemy z przerobieniem kostek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ten silniczek nie pasuje musi być taki jak na zdjęciach pasuje również od golfa V plus tu link do kostek http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4230&...ighlight=xenony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam Kostki z Saaba już zamówiłem, szukam nadal tych silniczków... ale się zastanawiam czy tych oryginalnych nie można wykorzystać??? Apropo montuję Hid-y. Zobaczymy jak wyjdzie. Jak się odbiję z kasą to wrzucę oryginalne xenony. pozdrawiam [ Dodano: 2010-12-28, 14:48 ] Witam A czy któryś z tych się nada: http://allegro.pl/silniczek-lampy-vw-audi-...1369771146.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Montowałem kiedyś do Meganki II przedliftowej lampy xenonowe po lifcie i do tego HIDy. Silniczki do nowych lamp wziąłem od starych zwykłych przed liftem. Kostki pasowały idealnie, musiałem tylko w lampie kable pozmieniać tak żeby szedł prąd przez przetwornicę, a i mocowanie palnika w lampie musiałem trochę zmienić, bo lampy po lifcie są na D1S a hidy tylko na D2S. Wszystko pięknie działa. Polecam jednak te trochę droższe HIDy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam Panwie nie mogę dostać tego silniczka... Proszę pomoc. Czy nie mogę wykorzystać tego oryginalnego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 a jaką wersję masz przed czy po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam Wersję mam przed liftem. A czy jest jakaś różnica. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie wiem ale czy jest różnica bo nie widziałem przedliftowych lamp xenonowych, ale tak jak pisałem wcześniej do polift. lamp xenonowych pasują silniczki ze zwykłych przedliftowych. Spróbuj włożyć silniczek, jak wejdzie to gitara :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 st220, do ksenonów przedliftowych bez rzeżby nie wsadzi silniczka od normalnych lamp. Poza tym te cięgna przy silniczkach do regulacji wysokości lustra będą za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam Niech ktoś mi wytłumaczy: Dlaczego nie mogę użyć tych oryginalnych silniczków z xenonów? Czy one chodzą na inne napięcie czy co? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Są innej budowy (mniejsze) i są to silniczki krokowe (czyli inaczej sterowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 tak jak Nel napisał od golfa V ale z tego co patrzę na allegro to jest kilka rodzai tak że uważaj... tu masz chyba pasujące właśnie od Golfa V: http://allegro.pl/silniczek-regulacji-vw-e...1394113979.html powodzenia w szukaniu A i nie zapomnij spytać się o tą kostkę z kabelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Według mnie na 99% te będą dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-1984 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam O jaką kostkę chodzi? do silniczków czy do świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st220 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 kostkę z trzema kabelkami do silniczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi