kecyrf Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam. Może koledzy pomożecie, które alufelgi bardziej pasują do srebrnej megi 3 grandtour. Wiem że to rzecz gustu, ale tu nie mogę się zdecydować. Jak tak patrze na zdjęcia to raczej te z prawej, ale jak robiłem podobnych konfigurator z przymierzeniem na zdjecie to te z lewej. Z góry dzięki za porady. Edytowane 29 Marca 2015 przez kecyrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jak dla mnie te z prawej. Te po lewej trochę... nudne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro77 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Te z prawej, ładniejsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gluchy8 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Oczywiście te z prawej lepiej będa pasować do megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi