cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Podobnie jak w 2 L2 tam było N2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 rozjaśnisz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oznaczenie w SII było Lx a w SIII jest Nx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Czyli zgodnie z Ogólnie w renault żółty przewód to plus po zapłonie jest OK, tzn. bezpiecznie pobrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hymmen Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Koledzy mam prośbę. Zakupiłem światła dzienne PHILIPS 9 LED do mojego scenica i tu moje pytanie. Chciałbym prawidłowo je podłączyć w UPC i niczego nie "uwalić", słaby ze mnie elektryk:) Czy możliwe jest umieszczenie łopatologicznego opisu podłączenia, lub chociaż zdjęcia z oznaczeniem pinów w UPC. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja nie pchałem się całkowicie w UPC - podłączyłem "po rosyjsku", czyli najprostszym sposobem. W moich WAŚkach są trzy przewody: - biały - podłączenie do masy - pociągnąłem przewód bezpośrednio z akumulatora - czerwony - plus po zapłonie - pociągnałem przewód z fotki jak na foto: http://megane.com.pl/topic/62404-dzienne-przestaly-dzialac/page__view__findpost__p__429045 - niebieski - sterujący - pociągnąłem przewód bezpośrednio z postojówki lewej. dochodzi tam "plus" brązowym kablem. Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElFi Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Acha, czyli sam nie zrobię.... W przyszłym tygodniu będę robił rozrząd w serwisie to może niech zrobią przy okazji:) To jeszcze opiszę jak się zakończyła sprawa:) Przy okazji zmiany rozrządu w serwisie kazałem sprawdzić co z tymi dziennymi. Sprawdzali około godziny i nie doszli - w końcu stwierdzili, że wg. VIN to on nie ma dziennych:) Kiedy zacząłem zaklinać się, że ma i działały to zgodzili się, że jeszcze raz się przyjrzą przy okazji wymiany chłodnicy od klimy. No i po ponownym przyjrzeniu się doszli, że "coś z opcją Skandynawskie" było nie tak i zrobili. Wniosek taki, że sam coś pogrzebałem przy okazji jakiejś wcześniejszej zabawy z clipem i potem mimo, że przeleciałem wszystkie ustawienia to coś przeoczyłem lub źle ustawiłem i dlatego dzienne nie działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi