kciuk102 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej! Dziś przypadkiem rozebrałem obudowę lusterka wstecznego w mojej Megance i zauważyłem tam dwie nieużywane wtyczki (fota poniżej). Do czego one są? Czujnik deszczu mam, on jest osobno podłączony. Pytanie, czy w tych wtyczkach nie będzie odpowiedniego napięcia, by podłączyć pod nie kamerkę samochodową (G1WH)? Pytanie też, gdzie znajdę "drugi koniec" tych przewodów, bo chętnie bym sobie puścił nimi napięcie do kamerki (chyba, że by to z czymś kolidowało), bez bawienia się w prowadzenie osobnego przewodu :P Ma to w ogóle sens? :) Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jedna z nich jest co samościemniającego się lusterka. Druga do czujnika optycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Druga strona tej taśmy jest u dołu lewego przedniego słupka nad parapetem podszybia. R301. S3.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kciuk102 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko57 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 u mnie szara wtyczka jest podłączona, natomiast brązową nie ma gdzie podłączyć wisi swobodnie i nie ma gdzie jej wetknąć, czy tak ma być? i może coś bliżej do czego ona jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Brązowa wtyczka do czujnik temperatury z wiatraczkiem który zasysa powietrze z kabiny. Szara oczywiści do lusterka. Klimatronic czy zwykła klima? Edytowane 8 Maja 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko57 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 klima zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 no to wtyczka wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko57 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dzięki, wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi