Woytus Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Temat podświetlania podłokietnika zakończony. Wczoraj od gniazda zapalniczki podłączyłem zasilanie do oświetlania schowka. Wszystko działa. Nie miałem odpowiednich pinów do uzupełnienia w kostce podłączeniowej, więc zrobiłem podobnie jak @aniewa - podłączyłem zasilanie obok kostki na konektorkach. Schowek z żarówką zamieniony, zamknięcie schowka przełożone. Miało być uzupełnienie brakujących zaślepek a skończyło się na wymianie tunelu środkowego i małej przeróbce instalacji. Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Trza było mówić iż potrzebujesz piny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Przesyłka więcej będzie kosztować niż dwa PINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Jeżeli kogoś drażni przesuwająca się wierzchnia część podłokietnika. Należy zdjąć część z wyściółką szarpiąc od przodu ku górze. Gdy wyjdzie z zatrzasków w końcowym etapie zdemontować do tyłu. Teraz można dostrzec 4 wkręty mocujące przez otwory montażowe. Odkręcić od wózka. Widać jego dwie metalowe prowadnice i środkową plastikową na której są stożki pozycji krańcowej. Są one już wytarte podobnie jak element wózka. Ja za pomocą kleju do tworzywa odnowiłem wspomniane stożki i działa. Można zmienić to blokowanie wklejając neodymy, albo jeszcze inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandar89 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 On 18/07/2018 at 21:42, piko74 wrote: I bought this armrest http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7442408363 Questions like these after installation: 1. After maximally retracting I have this view Is this how it should be or is something missing? I have the larger cap in the set as in the auction, but I don't know where to mount it. 2. Is there a backlight in the armrest? If so, where can I find it? 3. A cube with 8 pins comes out of the armrest, my cube for connection has 5 pins. The controller is not working for now, maybe activation with a clip will help, but I am curious about the difference in pins. 4. I attached the armrest with two screws at the front, is it normal that it can be lifted slightly at the back? Hi, did you manage to connect the navigation to the joystick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko74 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) Tak, joystick działa, tylko trzeba aktywować programem. Edytowane 25 Października 2024 przez piko74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandar89 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 (edytowane) 2 godziny temu, piko74 napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Świetnie. Czy możesz mi wyjaśnić, jak aktywować i w jakim programie? Edytowane 25 Października 2024 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piko74 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Program ecu tweaker(Android) lub ddt4all(PC)+ ELM327. Navigation-UCC-ITM»NFA2.5 V0.3 » CONFIGURATION » ECU CONFIGURATION » Command type ustawić na CENTRAL COMMAND PRESENT i zatwierdzić write sensor/GPS antena. Jeśli użyjesz Ecu Tweaker pamiętaj włączyć tryb samolotowy w telefonie, tak dla bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandar89 Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Dziękuję bardzo 😀 🥰 🚗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 Dodam, że należy mieć specjalną przejściówkę by ELM 327 połączył się z nawigacją. Można też w ELM 327 zmienić połączenie pinów według schematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi