Tedeusz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) teraz tylko nasłuchuj/kontroluj czy nowy pasek się nie zsuwa Jestem po OTS z regulacją pompy WC, to raczej już to nie grozi, ale słuchać będę ;) Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Tedeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dopiero teraz zauważyłem ten temat... Te 5 tys zł za naprawę to naprawdę silnika zbyt dużo , znajomy zmieniał cały silnik, dostał 6 miesięcy gwarancji na ten wymieniony i zapłacił za to 4 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dużo - nie dużo. Ważne, że ma to za sobą i nie będzie się o 343 PLN targował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edison Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 koniec końców znana jest przyczyna takiego poszarpania paska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) cięcie Patrz post #28 Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 8 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Koledzy mam takie pytanko, przed wymiana rozrządu rok temu pasek na kole prasowym chodził tak z milimetr od brzegu. A teraz zajrzałem z góry do niego i chodzi równo z kołem, może ktoś oglądał w swoim silniku jak to wygląda. Na pasku nic nie widać aby obiecał, ale tyle sie piszę o zsuwajacych się paskach , proszę o informację Edytowane 18 Lutego 2016 przez mariuszekf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ile km zrobiles na tym rozrzadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 12 tyś Dodano: 18 lut 2016 - 20:57 Komplet Gates, pompa wody Dolz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 12kkm i 1 mm to IMHO za mało by widzieć różnicę. jak zobaczysz postępujący przesuw, to zgłoś się do ASO. wydaje mi się, że poprawiali to. u mnie jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 To co widać to brzeg koła od zewnątrz,będzie że 2-3 mm? U siebie widzę różnice bo zrobiłem zdjęcia przed wymiana , ale nie mogę ich dodać wchodzę na tą stronę hosting zdjęć i nic może dlatego że mobilnie Dodano: 19 lut 2016 - 12:43 Tak to wyglądało przed wymianą bez osłony. a tak po wymianie rozrzadu zdjecie z góry bo cierzko się do niego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 jeźdźij i obserwuj. pasek nie zsuwa się w ciągu tygodnia. jak zauważysz większe zsunięcie to wal do ASO. poprawią ustawienie pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Często jest tak, że powodem zsuwania się paska jest wyrobienie łożyska na pompie wody. Wtedy rolka się nie osiuje z pozostałymi i pasek się zsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wychodzi na to, że muszę obserwować auto...Co za ironia Renault Następne auto to już z łańcuchem kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 W VW dla odmiany łańcuchy się urywały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedeusz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Panowie, a jak zdemontować obudowę aby zobaczyć rozrząd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi