Elmariano Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Porysowałem sobie lewe lusterko. Przetarłem suchą szmatką bo było pełne zacieków i jestem w szoku. Różne miałem auta i tamte lusterka nie były takie delikatne. Czy te lustra są z plastiku? Tragedii nie ma rysy widać jak słońce świeci od tyłu ale trochę wkurza. W związku z czym chciałem spytać- jak wymienić ten wkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iron.Falcon Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wyjąć i włożyć nowy. Odchyl je w górę i podważ czymś szerokim. Może być nóż. Nowe wciśnij aż kliknie zatrzask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 nie wiesz, czy w SCIII jest tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W 99% aut jest tak samo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W megane/scenic III nawet na 100% jest tak samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 czyli mam od spody wkładu włożyć coś szerokiego i wyhaczyć go? znając życie - pęknie mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tak. Ja jak wyjmowałem te wkłady to za szkło wkładałem kabel elektryczny i wtedy ciągnąłem równo za dwa końce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi