kogutor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, jestem od 2 tygodni użytkownikiem nowej Meganki i od dnia dzisiejszego zauważyłem, że nie mogę przerwać lub po prostu zakończyć rozmowy telefonicznej przez bluetooth za pomocą przycisku słuchawki pod kierownicą. Jeszcze wczoraj wszystko było w porządku a omawiany klawisz działa np jako pauza w radio. Czy ktoś miał może taki problem lub jak go rozwiązać? Edytowane 2 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jeżeli dobrze pamiętam to aby zakończyć rozmowę trzeba przytrzymać klawisz "pause" pilota przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Lelupi, czy możesz dokładniej opisać co konkretnie mam zrobić? Ja dodam tylko, że wcześniej aby rozłączyć rozmowę wystarczyło tylko "musnąć", klawisz słuchawki na manetce pod kierownicą i od razy rozłączałem się z rozmówcą, a z dnia na dzień klawisz przestał zakańczać rozmową. Edytowane 2 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przepraszam, wprowadziłem Cię w błąd. Sprawdziłem, rzeczywiście rozłącza rozmowę po naciśnięciu przycisku pause, słuchawki na pilocie pod kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że omawianym przyciskiem mogę rozłączyć rozmowę przychodzącą ale nie mogę rozłączyć połączenie które sam zainicjowałem. Wcześniej mogłem to zrobić i co to może być? Dodano: 02 lip 2015 - 19:01 Właśnie zauważyłem,że omawianym przyciskiem mogę rozłączyć rozmowę przychodzącą ale nie mogę rozłączyć połączenie które sam zainicjowałem.Wcześniej mogłem to zrobić, i co to może być? Pomogło całkowite zresetowanie HTC do wersji fabrycznej (usunięcie aktualizacji). Edytowane 2 Lipca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi