mysero Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Cześć Wam, mój pierwszy post, oczywiście z prośba o ocenę wozu. Zastanawiam się nad kupnem tego egzemplarza http://zalewski.auto.com.pl/osobowy_showone.php?kod=1472py&zyr=7 Cena trochę spora, jak na to wyposażenie. Widzicie coś, oprócz wyposażenia, co może mi pomóc zbić cenę? Czy w ogóle powinienem się nim interesować? Optycznie wygląda dobrze. Oczywiście jeśli powiedzie "go for it" to wpadnę do nastapolu na gruntowne sprawdzenie. Coś się wam rzuca w oczy? Z góry dzięki za opinie :) Pozdrawiam, mysero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Czy w ogóle powinienem się nim interesować? Nie... chyba, że szukasz woła roboczego. Straszna bieda, pewnie wykastrowana też z wygłuszenia więc mało radości będziesz miał - zdecydowanie lepiej szukać z dobrym wyposażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Należy również podkreślić że skrzynia ma tylko 5 biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Wydaje mi się że te minimum wyposażenia na te czasy to : oryginalne radio z sterowaniem z kierownicy, ESP, przeciwmgielne przednie ;) Najlepiej zmierzyć lakier i to swoim czujnikiem żeby nie kupić kupy złomu za kupę kasy. W salonach mają czujniki ale nie polecam- jadę czasami po autko z jakimś znajomym to widziałem jak pokazują czujniki lakieru dilerów. Edytowane 26 Lipca 2015 przez elwik1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysero Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki, temat do zamknięcia. Auto było bite. uważajcie na ten komis!!!! Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Czas 48h. Aston76 Edytowane 27 Lipca 2015 przez mysero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi