marcsl Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 19 godzin temu, marcsl napisał: W zasadzie nie wiem gdzie w pyclip-ie jest ta możliwość sprawdzenia styków czujnika,Co do samego czujnika,sprawdzałem kilka i przy każdym jest to samo Ten problem braku świateł stop każdego elektryka rozkłada,żaden elektryk nie jest w stanie skutecznie naprawić czy usunąć problem.Czujniki wszelkie bezpieczniki sprawdzane podmieniane,problem jest dalej.Brak zasilania na światła stopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Wstaw do ASO na diagnozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcsl Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 4 godziny temu, Sarna1 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Tego właśnie chcę uniknąć, ale jak nie będzie wyjścia to tak trzeba będzie zrobić. Najlepsze jest to że wczoraj rano poprosiłem domownika o to żeby zobaczył czy świeci się stop. Świeciły się przez moment! podjechałem około 50m i błąd "sprawdź światła hamowania" na tablicy pojawił się znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Czemu chcesz unikać diagnozy w aso ? Przecież nie musisz w aso naprawiać. Mają ustalić przyczynę. Tak jeździć się nie da, napisałeś że elektrycy sobie z tym nie poradzili, moim zdaniem nie masz za bardzo wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcsl Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 A orientujesz się Sarna1 ile taka diagnoza kosztuje w aso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nie, ale zadzwoń, podjedz. Przecież Cię nie pogryzą :). Wszystko zależy od czasu pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcsl Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Najgorsza z możliwych wiadomość jak dla mnie, prawdopodobnie uszkodzony moduł UCH a z niego nie wychodzi napięcie na światła stop. Ech i jeszcze taka wiadomość przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi