Leman Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Cena nie jest jakaś z kosmosu, tylko ciekawe czy warto. Też szukam czegoś na wymianę bo fabryczne to jakiś istny dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Też bym obsłuchał daleko nie mamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prettymind Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie ma sprawy Panowie. Możemy się umówić byście posłuchali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Sam montowałeś audio czy jakiś warsztat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prettymind Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Całe audio robiłem w PRO-Audio Tychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na fabrycznym radiu, czy wszystko dałeś nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prettymind Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Z fabrycznego audio zostały jedynie kable do tylnych głośników i fabryczne głośniki z tyłu. Poza tym wszystkie wiązki zostały pociągnięte nowe, założony bezpiecznik 50A przy akumulatorze, a całość zestawu audio jest następująca: jednostka sterująca - Clarion CZ302E (z obsługą manetki przy kierownicy), wygłuszenie przednich drzwi, montaż w przednich drzwiach głośników DLS X-SA52, montaż w bagażniku (w komorze nad nadkolem) wzmacniacza 4-kanałowego JL JX400/4D, subwoofer w bagażniku Helix P10W SVC4 z bass reflexem w oryginalnej skrzyni Helix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja mam R-Linka więc u mnie jedyne co wchodzi w gre to wymiana głośników :P, cokolwiek byle grało lepiej niż fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Zestaw konkret, ja na początek też raczej przód, inna sprawa że nie chodzi mi o bum bum, takie słuchanie do 20 kreski max. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gld Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja tam nie jestem przekonany do płacenia za 130mm aż 700pln. Inna sprawa to fakt, że te DLSy bez wzmaka nie zagrają. Polecam pobawić się z 165mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja jestem skłonny wydać 3.5k za dedykowany zestaw Focala do M3 tylko oczywiście w tym kraju będzie to problematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irishpiter Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przymierzałem sie do montażu 165mm w drzwi. Zakupiłem "dedytkowane" dystanse firmy baser. Generalnie przymierzyłem to i sobie odpuściłem. Tapicerka chaczyła za głośnik. Trzeba było go przesuwać niecentralnie w oryginalnym otworze a i tak nie weszło. Doszedłem do wniosku, że chyba bez cięcia blachy w drzwiach sie nie obejdzie i dałem sobie spokój. Mam arkamsysa, więc tak, źle nie jest. Wygłuszyłem tylko drzwi i została fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi