kacper69 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zastanawiam się za ile mógłbym w miarę szybko sprzedać Megane 3 dci 1,5 kombi. Wersja z kratką, zarejestrowana na 5 osób. Auto bezwypadkowe. Pierwsza rejestracja koniec grudnia 2009 , cały czas serwisowana w ASO, przebieg 230 tys km. W wyposażeniu : klimatyzacja , elektryczne szyby, radio fabryczne , opony letnie i zimowe. Ktoś jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 http://megane.com.pl/page/gielda/ogloszenia-sprzedazy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jakiś czas temu w którymś komisie warszawskim była sprzedawana całą flota Meganek 2010 1,5 dCi 110 KM z przebiegami 180-250 tyś km. Auta były wystawione za 18-20 tyś zł, wszystkie z udokumentowaną historią etc. Rozeszły się w miarę szybko, więc chyba wystawienie podobnej ceny powinno przyciągnąć kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dzięki Pawel za info. Ta megana , o której myślę ma silnik dci 86 KM , więc za 16-18 tys zł powinna się szybko sprzedać? Chodzi mi głównie o SZYBKO, bo nie chcę na długo inwestować kaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Myślę, że warto wystawić kwotę pomiędzy tymi dwoma wartościami, żeby można było z czegoś zejść w razie czego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi