jaro_sk Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Witam serdecznie :) Swoją Megi posiadam od blisko trzech lat; jak dotąd mnie nie zawodzi, a przy tym daje dużą frajdę z jazdy. Do zobaczenia w wątkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarol Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Z tej strony Marcin z WLKP, posiadacz Grand Scenic III PhI z 2009r. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus_81 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Cześć. Mam na imię Krzysiek i od niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem nowego samochodu Megane III 1.6 16V. To mój może i już "nasty" samochód w życiu, ale pierwszy fabrycznie nowy. Wcześniej użytkowałem samochody w wieku od 8 do 15 lat i przy wielu z nich ciągle trzeba było grzebać. Teraz muszę znaleźć zastępstwo dla tego hobby, bo przy nowym samochodzie to za wiele się "nie pobawię", choć już kombinuję... i m.in. dlatego tu jestem :D . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kugler Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Megane II, mam nadzieję że szczęśliwym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes70 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam.Od kilku dni jestem posiadaczem Megane I ph I.Nie jest to mój pierwszy samochód...i nie pierwsze Reno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rup3rt Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Czołem Wszystkim! Tu posiadacz Scenic-a II phI. Pozdrawiam, rup3rt Edytowane 26 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1201 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam wszystkich. Nabyłem Megane Scenic 1 ph1 2.0 114 km za 1300 zł. Aktualnie mam Passata b3 1.8 ale go sprzedaję. Do meganki musze włożyć jeszcze z tysiaka żeby nią jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alferus Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Witam. Mam na imię Artur niedawno nabyłem scenica za grosze, zarejestrowałem się ażeby zasięgnąć trochę wiadomości na temat tego samochodu i zostawić parę dla potomnych. Edytowane 28 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotik9 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, posiadam Scenie I dTi 98 KM. Będę wdzięczny za porady i wsparcie... Edytowane 28 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaglobaa Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam od niedawna jestem użytkownikiem Megi II w kombi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubek77 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Mam na imię Kuba. Jestem ze Ślaska i zostałem a raczej moja żona została posiadaczem Megi III 2011 wersja Monaco GP 1,9 130KM. Pozdrawiam wszystkich Edytowane 8 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n.robert Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Witam, jestem jeszcze nie wiem czy szczęśliwym (zakup tydzień temu) posiadaczem Renault Megane 1.9 dti, 2002r, 80km KM. Autko bardzo fajne i wygodne, trochę ubogo wyposażone (może przez to, że wersja na Polskę), ale daje radę. Pozdrawiam wszystkich. Ps. o co chodzi z wersją phi oraz phii? Ps2. zna ktoś zaufanego i pewnego fachowca serwisującego mój model samochodu (chodzi o wymianę rozrządu, filtrów, płynów i ogólnie taki kompleksowy przegląd)? Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich właścicieli pojazdów Renault. Dodano: 12 lis 2015 - 22:06 Przepraszam za błąd w oznaczeniu miało być megane a nie fluence. Edytowane 15 Listopada 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogo1 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 jestem nowy więc wszyskich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi