Adek1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam Wszystkich Forumowiczów! Rozglądam się za "nowym" samochodem, jednym z moich typów jest Megane III. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy.Lukasz42 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich, niedawno dołączyłem do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbog1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Cześć wszystkim! Pozdrawiam z Krakowa, zza kierownicy Megane III Coupe. To moja piąta Renówka (po Clio, Clio II, Megane I Coupe oraz Renault Supercinq), a także powrót do marki po kilku latach przerwy. Starsi stażem użytkownicy mogą mnie pamiętać z dawnej listy dyskusyjnej PIKURa i forum KRC. Tak gdzieś 10-15 lat wstecz. :) [jak widać po stopce, zarejestrowałem się tu jeszcze za czasów pierwszej Meganki, ale nic tutaj nie pisałem i nie mogę jej zmienić, dopóki nie napiszę jeszcze 9 postów :)] Edytowane 16 Stycznia 2016 przez krzychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.P. Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidisic Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie, od 15 lat jeżdżę Clio, czas na zmiany. Padło na Megane III 1.4 TCE i obecnie szukam egzemplarza dla siebie :) Pozdrawiam! Edytowane 19 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan2005 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIX Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Witam serdecznie forumowiczów, Migruję do Was z Forum Laguny, która przegrała walkę z korozją. Za kilka dni zawita u mnie Meganka Grandtour RXE bez problemów z "rudą". Jako wieloletni user marki renault wiem, że wielokrotnie będę tu szukał odpowiedzi na pytania związane z elektryką czy mechaniką. Cóż - takie życie - takie renault. pozdrawiam, Krzysiek Edytowane 31 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TadeoPoznan Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam wszystkich B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, serdecznie z renault jestem od 2010 wszystko w dci (clio II, III, a teraz scenic III). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens2015 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam serdecznie Megane III phIII 1.2 Tce 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosek85 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Również witam wszystkich serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobakBB Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich. Jestem w trakcie poszukiwaniu Megane II kombi. Mam nadzieje że znajdę na tym forum odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi