.Luqaszek. Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wszystkim :) Mam na imię Łukasz i od miesiąca jestem posiadaczem Megane II kombi z 2007 r z silnikiem 1.6 16v + LPG BRC Sequent24 . Wcześniej jeździłem Laguną II z problematycznym silnikiem 2.0 IDE więc francuska technologia nie jest mi obca :) . Mam nadzieje ze Mega będzie się spisywać dużo lepiej :) Pozdrawiam wszystkich . Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam. Mam na imię Mariusz i od dwóch tygodni jestem posiadaczem Megane III Grandtour 1.5dCi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayher Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam. Scenic II 1.6 16V. Witam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madra2 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, Chciałem się przywitać ze wszystkimi użytkownikami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darczan Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam, jestem Darek, od ok. 2 tygodni posiadacz Megane III ph I Grandtour 1.9 dCi Privilege :) Wkrótce postaram się go pokazać i trochę opisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekMegane Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć, Od lat posiadam Megankę I 1.4 z lpg. Spisuje się fajnie jak na swoje lata. Powoli będę szukał czegoś nowszego, stąd też pomysł zarejestrowania się na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WozAdr Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem Adrian i dziś właśnie kupiłem pierwsze auto Renault. Miałem przyjemność korzystać z for Omegi, Mercedesa i Fiata. Pozdrawiam WozAdr Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam wszystkich na forum francuskiej marki, której użytkownikiem nigdy nie chciałem być Ale trafił mi się Scenic II bo potrzebowaliśmy z Żoną większego auta....i tak mam całkiem nie takie najgorsze auto :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym71 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Cześć Wszystkim! Zajrzałem tu już po zakupie Reni Megane II ph II 1.4 Grandtour z dołożonym LPG (2007) aby poszukać tematu jak oszukać wskaźnik poziomu paliwa po "szczęśliwym" padzie pompy paliwowej (niecały miesiąc po zakupie) oraz mechanika na Zagłębiu i okolicach. Ale tak różnica kolosalna w porównaniu z 306 z 1999. I tak już jakoś parę dni minęło i teraz zauważyłem temat. Pozdrawiam Użytkowników i Adminów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw369 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Witam Jestem świeżym użytkownikiem Megane III coupe. Lubię wiedzieć trochę więcej na temat swojego auta, niż przeciętny kierowca. Dlatego tu jestem. Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradgerard Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Witam wszystkim forumowiczów i administrację! Jak po nicku można sie domyślić mam na imię Konrad i mieszkam w Krakowie. Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Cliówki, ktora całkowicie odmieniła moje spojrzenie na auta z francuskich koncernów i w rezultacie czego jestem obecnie na kupnie większego pojazdu (bo Meganki) i szukałem jakieś forum na ktorym znajdę sympatyków Renault. Widzę, że dobrze trafiłem i macie tu całkiem przyjemnie stąd nie gniewajcie się ale zasiedzę się tu na dłużej :) jak ktoś ma jakieś sprawy związane z blacharką swojego auta to zapraszam do rodzinnego zakładu lakierniczego ;) Pozdrawiam! Konrad Edytowane 17 Maja 2016 przez konradgerard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoP Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Grzecznie witam się z wszystkimi Forumowiczami. Od kilku dni jestem - mam nadzieję - szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II z 2005 r. Kilkanaście lat temu byłem użytkownikiem Renault Scenic, autko zapadło mi bardzo pozytywnie w pamięć i myślę, że z drugą "Renówką" będzie podobnie. Oczywiście mam mnóstwo pytań "a jak?", "a dlaczego?", "a gdzie?" ale cierpliwość jest cnotą, a pokłady wiedzy zawarte w Forum przeogromne a więc szukam, szukam, szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiob Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witajcie! Tu Tomek z Częstochowy. Najwyższy czas się przywitać, bo niebawem zamierzam stać się właścicielem Megane III :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gisborn Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Witam wszystkich. Już prawie rok jestem posiadaczem Megane III kombi 1.6 Pb z 2009 roku. Przez ten czas zmieniłem zdanie o niemieckich samochodach ... już ich nie chcę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi