radzio207 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam Forumowiczów Od roku użytkuję meg III 1.6 Jak dotąd bezusterkowo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1971 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam Wszystkich na Forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejos Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam wszystkich Forumowiczów Od niedawna jestem posiadaczem Megane III Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam ponownie, Po sprzedaży w 2015 roku megane 1 - oraz trzyletniej przygodzie z Volvo ( męcząc się z francuską skrzynią :) ) stałem się posiadaczem MII Kombi 2006 1.9 dCi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszTB Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam, zakupiłem wreszcie Megane 3 grandtour. Zakup świadomy - silnik, jak i wersja nadwozia. Po długich poszukiwaniach wreszcie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witaj, przyjemnego i bezawaryjnego użytkowania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Cześć, od sierpnia jeżdżę Megane 3 Grandtour. Od tego też czasu czytam forum będące dla mnie inspiracją do wszelkich zmian i ulepszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsi85 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Hej, witam wszystkich! Moja czwarta renowka ale pierwsza meganka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Witam serdecznie, Pierwszy raz mam styczność z francuską myślą techniczną, mam nadzieję że nie ostatni Po jazdach testowych różnymi markami padło na Megane Grandcoupe, oby to był szczęśliwy traf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuter Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Witam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lichotek Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć ,witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priboi Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Od niedawna jestem właścicielem renault megane III 1.2 tce 115 km. Trochę obawiałem się czy kupić auto z nad Sekwany (poprzednie auta były ze stajni Vw). Pierwsze wrażenie super. Mam nadzieję, że to się nie zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelNS93 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Cześć wszystkim jestem Paweł z Nowego Sącza mam 26 lat :P i od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III CC 1.4 TCe 130km. Nie jest to moja pierwsza Renia bo było już Twingo i bardzo dobrze je wspominam Mam nadzieję że się nie będzie psuć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tank102 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik forum! Obecnie użytkuję czesko - niemiecki produkt czyli Octavię 1 ale zamierzam zmienić auto i w czołówce moich poszukiwań jest Megane 3. Mam nadzieję, że lektura forum znacznie mi pomoże - ba, nawet już przed rejestracją sporo mi rozjaśniła. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi