Krzychu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam wszystkich nowych użytkowników jak i powracających :) Przypominam, że warto zapoznać się z regulaminem - http://megane.com.pl/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules, który zakceptowaliście przy rejestracji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rInGo412 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam serdecznie wszystkich na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomasso Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witajcie! Z ten strony Tomek - Kraków. Właśnie niedawno (dość nieoczekiwanie w sumie) stałem się posiadaczem Renault Megane II phI :) Póki co wbrew opiniom znajomych nie mam z nim problemów. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Thomasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudis93 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiszczu Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Łukasz - woj. śląskie Obecnie na etapie poszukiwań samochodu. Miejmy nadzieję, że po szybkim i udanym zakupie moja obecność na forum będzie wiązła się tylko z przyjemnymi sprawami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czili Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 witam wszystkich, dopiero zamieżam zakupić scenic`a I phII. Pytanie do użytkowników, jest tu ktoś z ASO, co mógłby coś więcej powiedzieć o VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzesinski1 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Hej, Grzegorz z Krakowa. Obecnie jestem na etapie poszukiwań auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów! DAMIAN (telo) woj.opolskie Obecnie zaczynam ujezdzac MEGANE RS F1 TEAM Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noiseblocker Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie, mam na imie Marcin właśnie nie dawno niedawno zakupiłem Scenica ph2 2002r expression 1.6 16v mam nadzieję że za pomocą forum zbiorę nie zbędne niezbędne informację na temat tego autka wymaga małej poprawki bo leci ze skrzyni ( chyba z wybieraka ) no i wymienić rozrząd reszta igła :) pozdrawiam nie z przymiotnikami piszemy razem Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuna Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ojj ktoś tu się strasznie czepia ortografii ) Miło Cie powitać na naszym forum! Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikslabo Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cześć, od niedawna, jestem posiadaczem Megane II phI. Oprócz KZFR to jestem bardzo zadowolony Mam nadzieję, że znajdę kilkoro użytkowników z Łodzi by czasem się spotkać forumowo ;) Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_mk Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 witam serdecznie i pozdrawaim wszystkich uzytkownikow meganek Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Witaj! Na wstępie polecam zapoznanie się z Regulaminem forum i zastosowanie się do niego P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :P ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :P W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam. Od miesiaca jestem posiadaczem Meganki II, natomiast wcześniej jeździłęm Civicem V gen. Dzięki poprzedniemu pojazdowi rozwijałem swoje zainteresowania motoryzacyjne stając się również administratorem hcforum.pl Jednak wypadało zmienić auto na nowszy model i troszeczkę większy i tak oto trafiłą sie Meganeczka:) Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi