RS81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Narazie jeżdżę Laguna i zawitałem to z forum Laguna RLKP Myślę o zamianie Lali na Megi więc może zawitam tu na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam po raz pierwszy wszystkich Forumowiczów. Na forum jestem od 2011 r. ale nigdy nie było okazji aby pisać. Swoją drogę z samochodami Renault a konkretnie ze scenicami rozpocząłem od modelu z 1999 r. Później był Grand 2005, Grand 2006, Grand 2007 PHII, Grand III 2010. Aktualnie posiadam Grand Scenica III z 2010 r. z silnikiem 2,0 dci. Jak do tej pory forum było dla mnie kopalnią wiedzy ale przyszedł moment, kiedy nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, o czym w innym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane 3 pH 2 benzyna 1.6 16v. Na razie autko na dotarciu, średnie spalanie ok 9 litrów, kupione z myślą o założeniu lpg. Mieszkam w Lesznie, przez ostatnie osiem lat jeździłem Peugeotem 307 też benzyna. Mam nadzieję, że Meganka będzie równie bezawaryjna jak Peugeot. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenciu Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników, Nazywam się Jakub (nick mylący), mieszkam w Łodzi. Posiadam Megankę (aka żelazko) 2004r 1.5 dci 82KM. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na przyszłych zlotach :) Edytowane 3 Maja 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtiS Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, po Lagunie wybór padł na Megane, pozdrawiam wszystkich forumowiczów w kraju i zagranica. Edytowane 4 Maja 2015 przez ArtiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio07 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark55 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Witam serdecznie na forum. Jestem nowym posiadaczem Megane II mam nadzieje że dużo się dowiem a co będę wiedział odpowiem na pytania. Pozdrawiam Edytowane 8 Maja 2015 przez mark55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megs Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam serdecznie. Właśnie przymierzam się do zakupu Megane, liczę na cenne uwagi (i ewentualne oferty ;) ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bora Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów :) Jako użytkowniczka renault od kilku lat a w tej chwili posiadaczka megane II 2003/2004 chętnie dołączę i do tego grona miłośników tej zacnej marki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszekb4 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich, od grudnia 2014 r. jestem posiadaczem Megi 3. Jest to pierwszy 'francuz' w rodzinie, mam nadzieję, że obalę mity na temat awaryjności samochodów na ' F ' Edytowane 14 Maja 2015 przez januszekb4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów,jestem tu nowy i chciałem się pzywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaceusz Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam, jestem użytkownikiem Megane II PhI z silnikem benzynowym 2.0 16v Pozdrawiam wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio18 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich. Tomcio w Renault Megane Classic 97' z silniczkiem 1.4 i 75 końmi melduje się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi