peys Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Pytanie dotyczy zamiany plastikowej kierownicy na skórzaną. Czy mogę wymienić bez problemu? Wszystkie kostki będą takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Tak bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Zastanów się nad obszyciem obecnej, bo skóra na kierownicy w III jest takiej sobie jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kolega Paweł ma rację. Na różnych portalach internetowych kierownice "skórzane" kosztują nawet do 200 zł. Co z tego, jak po 10 kkm pojawią się przetarcia. Są wątki na forum na ten temat. Obszycie prawdziwą skórą kierownicy to koszt rzędu 150 zł, skóry koloru czarnego oczywiście. Miesiąc temu obszywałem u tapicera spod Łodzi kierownicę i dźwignię zmiany biegów. Oryginalnie był kolor jasny i taki też dobrał. Z wysyłką zapłaciłem 220 zł. Kierownicy nie miałem 4 dni. Efekt zaje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Co z tego, jak po 10 kkm pojawią się przetarcia. Mam 35k na liczniku i wygląda jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Obszyj tą co jest. Mnie taki wariant przy zakupie w salonie nawet poradzili. Koszt nie jest duży a jakość dużo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Mam 35k na liczniku i wygląda jak nowa U mnie 75k i również. Maniek1807, wrzucisz zdjęcie? Edytowane 30 Listopada 2015 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peys Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie warto obszywać , kupiłem oryginał za 50zł i jest jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 na allegro spotkałem ostatnio idealny oryginał z GT220 z czerwoną nicią, profilowaną pod kciuki za 100zł. Gdybym potrzebował, to bym brał od razu. Swoją drogą, strasznie słabe się Wam te kierownice trafiły, ja miałem skórę w 2 megankach III i obie wyglądały jak nowe, nic się z nimi nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1807 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Widocznie w 2010 obszywali gorszej jakości eko-skórą, bo w mojej od 10 kkm zaczęły pojawiać się pierwsze przetarcia w miejscu "za dziesięć czternasta". Przy 30 kkm miałem w tych miejscach już czarno. Wyglądało paskudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 2010 rokiem gorszych materiałów ;-) U mnie w Sceniolu jasna kiera już prawie czarna po jednej stronie (tam gdzie więcej macam), gałka biegów już dawno ma czarną "koronę" - lipa, przebieg 50k. Tapicerka fotela na dole po wymianie w serwisie na lepszy model już też dawno pękła. Taka to skóra z plastikowej świni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja mam ponad 30 tys km i zarówno kierownica, jak i gałka zmiany biegów czy też elementy z eko skóry są bez najmniejszych przetarć czy uszkodzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Proszę o informację, czy osoby które mają problemy z jakością materiałów (kierownice, gałki, poszycia foteli itp) posiadają auta z polskich salonów czy sprowadzone z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja mam sprowadzane i kierownica OK jedynie fotel kierowcy ma pęknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Kierownica i drążek zmiany biegów obszyty skórą. Auto z polskiego salonu, 2013, 80 tys. km, żadnych śladów zużycia, praktycznie jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi