Krzysztof951 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam, od niedawna jestem posiadaczem Megane III 2014r, ma ona wbudowaną nawigację problem w tym że nie wiem jak ją uruchomić, na wyświetlaczu ikona jest na szaro. Czy mapy trzeba wgrać w jakiś sposób samemu? Czy wystarczy jak podłącze jakiś nośnik z mapami i auto od razu je odczyta? Czy w jakiś sposób trzeba nawigację wykupić/aktywować? Jeśli taki temat był i była w nim odpowiedź to przepraszam ale go nie znalazłem. Dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wychodzi iż masz r-linka , jak masz r-link to musi być karta z softem i mapami inaczej nie zadziała , sprawdź czy masz w czytniku mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof951 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tak mam r-linka. Czytnik map tzn? Na wyświetlaczu wyskakuje komunikat: " nie znaleziono map". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Gniazdo czytnika kart SD znajduje się na panelu z USB koło uchwytu na kubek. Jeśli jest tam karta z mapą to możesz spróbować przywrócić system do ustawień fabrycznych (opcja w ustawieniach R-Link). Jeśli karty brak to pozostaje tylko zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jak by co to mogę załatwić kartę z mapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof951 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Oki wiem już gdzie jest czytnik, ale ponieważ mam zwykła nawigację wyłożyłem z niej kartę Sd z aktualnymi mapami i włożyłem do czytnika, wyskoczył komunikat że nie można odczytać danych z nośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Do r-linka jest specjalna karta nie zamienna z niczym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof951 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Takiej karty nie otrzymałem przy kupnie. Gdzie można taką kupić? W serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 u cinasa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-uni-1-2-1218&search_scope=&string=r-link%20sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jakiś ładny polski zlodziejszek na tej aukcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Aukcja jak aukcja, rynek wtórny i tyle. Trudno oceniać czy to "zlodziejszek" noso oczywiście kupuje w za ponad trzy razy tyle w ASO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tylko ASO :):) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 karta z ASO ma gwarancje i fakturę. a dla niektórych kupujących faktura to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi