micpis Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z radiem. Gdy jestem w Warszawie albo innym dużym mieście radio działa bez problemu a po wyjechaniu z miasta nie łapie nic. Albo szumi albo jest cisza. Co dziwne u ojca w Megane II występuje ten sam problem... Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Radio fabryczne czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micpis Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Fabryczne. Jakiś czas temu jeszcze łapało RMF ale teraz nic. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez micpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1114 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 skoro w innym aucie jest taki sam problem z tym radiem, pewnie radio do wymiany.Naprawa pewnie nieopłacalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micpis Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) W innym aucie ale i radio inne. Ciężko przełożyć z M3 do M2 ;) Edytowane 27 Grudnia 2015 przez micpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Być może antena. Mam ten sam problem u siebie, ale jeszcze nie zainwestowałem w antenę, bo lekko mi to powiewa. :) Ale będę chciał się za to wziąć latem, więc fajnie, jak ktoś znajdzie rozwiązanie. W antenach jest wzmacniacz, a koszt anteny z wbudowanym wzmacniaczem słyszałem, że jest dwucyfrową kwotą, także nie powinno być tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micpis Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Planuję zacząć od anteny :) Mam nadzieje, że na tym się skończy... Dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Sprawdź, czy czasem podstawa anteny nie jest skorodowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekr Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Miałem u siebie ten sam problem. Rozebrałem podstawę i faktycznie dostała tam się woda. Potraktowałem wszystkie styki kontaktem. Niestety nie pomogło. Po jakimś czasie miałem okazje przełożyć na próbę bacik anteny - strzał w dziesiątkę. Kupiłem antenkę w norauto za 15-20 zł i wszystko bangla juz ze dwa lata. Stary bacik rozciąłem ale nie mam pojęcia co w nim mogło się zepsuć (dwie sprężyny i drut) Edytowane 13 Lutego 2016 przez darekr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorex Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wczoraj namierzyłem, że ładowarka wpięta do "gniazda zapalniczki" pod tylnymi fotelami zakłóca radio, w przednim gnieździe nie zakłóca. Może za blisko anteny? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Niskiej jakości ładowarka sieje po częstotliwościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi