Sebastian89K Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Mam pytanie odnośnie prezentowanego Megane, czy to jest prawdziwy pakiet GT-Line czy "modernizacje" przeprowadzane samodzielnie. Szukałem w internecie różnic między wersją zwykłą, a GT i nie za wiele znalazłem. http://allegro.pl/show_item.php?item=5930284589#fdb6ad284c Dziękuje za pomoc;) Edytowane 24 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) To jest zwykłe coupe, ma tylko założone zderzaki z wersji GT Line ph2, czyli minimum z 2012 roku. Co zawiera pakiet GT Line znajdziesz w opisie mojego auta. PS. Patrząc na poskładanie obstawiam powypadkowość - stąd inne zderzaki. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) zgadzam się ze Kataryniarzem. Fotele, zegary, kierownica, felgi (choć podobny wzór) nie są z gtline, wiec auto jest pewnie po naprawach :) Edytowane 21 Stycznia 2016 przez behbeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ewentualnie ktoś sam chciał przerobić niższym kosztem na GT-Line - nie zapominajmy, że i u nas na forum są osoby, co np. do MII wstawiły przedni zderzak z wersji RS, bo wygląda dużo przyjemniej, a auto wcale nie było powypadkowe. Dla mnie osobiście nie jest to oznaka powypadkowości. Jakbym miał z 1300 zł, to sam bym u siebie zmienił przedni zderzak w kombi na taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Oczywiście, ale ryzyko wzrasta tym bardziej, że auto z importu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-zakup Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Sprawdź pas przedni oraz tylni + podłużnice, chłodnice - będziesz wiedział co było przyczyną zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian89K Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dziękuje za odpowiedzi dotyczące wersji. Podobno miała dzwona w przód, pas przedni, maska, zderzak. Tylko co robi inny tył. Będzie trzeba dopytać. Ja osobiście w tamte rejony mam dobre 160km, jest może ktoś z okolic komu w nudny weekendowy dzień chciałoby się autko zobaczyć i zdać relacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Przypatrz się zdjęciu, w tył też dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wystarczy zobaczyć na spasowanie klapy z błotnikiem z tyłu z lewej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian89K Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Widziałem to wcześniej, nie odniosłem się do tego jako do złego spasowania. Raczej do niedomkniętej klapy/ kąta zdjęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Podobno miała dzwona w przód, pas przedni, maska, zderzak. a opis tradycyjnie bezwypadkowy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi