Rybens7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 witam. jestem nowym użytkownikiem, przejrzałem kilka tematów wstecz, ale nie widziałem oceny tego autka, więc będę wdzięczny za wstępna ocenę na podstawie zdjęć ..no chyba, że ktoś kojarzy, widział na własne oczy to jescze lepiej: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-110km-klimatronic-relingi-navi-lux-fv23-ID6ybYU5.html Warto jechać, sprawdzić na żywo?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 21.900 za 5 letnie auto w dobrej wersji wyposażenia z 92tyś przebiegu, głupie te społeczeństwo, ale lepiej mieć klapki na oczach, takie rzeczy tylko w polandiii Dodano: 26 sty 2016 - 18:12 kierunek giezno biere ją nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybens7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No właśnie dlatego wrzuciłem na forum zapytanie bo od razu podejrzane mi się wydawało ....ale tak w ogóle nie było tematu, bo tam jest podana cena netto i zadzwoniłem to potwierdzić to 27 tyś trzeba by było dać za niego...a to już jest różnica. Szukam czegoś w okolicach 25 tys. PS. Swoją drogą za 27 tys tez coś nie tak raczej musi być?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Z Gniezna to nawet za darmo strach brac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Jako, że pochodzę z grodu Lecha powiem tak. Pojechać możesz, obejrzeć też a przy okazji wstąp do Strzyżewa Kościelnego, zajrzyj do najbliższej stodoły i zobacz jak tam lepią szczepany. Potem możesz spokojnie wrócić do domu na piwo. Edytowane 26 Stycznia 2016 przez mich64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie tylko z Gniezna w dzielnicy Oświęcimia jest facet co tylko ćwiartki wkłada .Ma swój komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Koniec 2010 roku, a nawigacja bez Live, coś tu chyba nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Nie tylko z Gniezna w dzielnicy Oświęcimia jest facet co tylko ćwiartki wkłada .Ma swój komis. Dzisiaj samochodu się już nie klepie, nie szpachluje jak 10 lat temu, gdyż każdy posiada miernik lakieru. Klient jest wymagający, chce samochód bez grama szpachli. I tu się kończy wersal, dzisiaj się samochody spawa z 2 połówek, ćwiartek. Wpiszcie sobie w Allegro: ćwiartka Megane. Ponad 14 stron. Smutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybens7 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Z tymi ćwiartkami to mnie zszokowałeś...faktycznie smutek ;/ A jeśli już jesteśmy przy temacie, poproszę o ocenę czegoś bardziej realnego cenowo...tak mi się przynajmniej zdaje - no chyba, że tu też coś "nie gra": http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-5-dci-110ps-klimatronik-alufelgi-auto-z-gwarancja-ID6yeOPw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Przy tym kolorze zderzaki często mają inny odcień niż reszta karoserii, ale tutaj maska chyba też ma inny odcień. Sprzedawca nie pisze, że bezwypadkowy, więc pewnie coś było robione. Podstawa, to dowiedzieć się co dokładnie było robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi