kataryniarz Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Cenna informacja, dzięki. Szkoda, że Renault i TT o tym nie informują. Swoją drogą dziwna sytuacja, kasę rozumiem zwrócili?. Pozostaje opcja wymiany navi na wersję bez Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel0028 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Kasę oddali bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Mam navi bez Livea, skopiowałem i wrzuciłem wskazany plik bezpośrednio na kartę. Ustawiłem też ręcznie TMC na częstotliwść RMF i pojawiła się zielona kropka tylko na chwilę do wyłączenia navi. Po ponownym włączeniu kropki nie ma. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Poczekać na aktualizację , u mnie prawie cały czas zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Tyle, że kropka zniknęła w poniedziałek, a dzisiaj jest czwartek. Ani razu się nie włączyła przez ten czas. Heh, może do końca roku się zaaktualizuję. Byłem zimą na południu Polski okolice Krosna bez kombinowania (wrzucania pliku) kropka cały czas zielona. Nie wnikałem co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Daj częstotliwość na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Czy te żółte odcinki dróg to korki czy ograniczenia prędkości ze znaków. Jak poznać kiedy była ostatnia aktualizacja (po wypełnieniu zielonego koła ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Tak to korki, zielone kółko informuje o aktualności danych. Kolejne wartości od pełnego zielonego: - aktualne - brak aktualizacji od co najmniej 9 minut - od co najmniej 14 minut - od co najmniej 19 minut - od co najmniej 24 minut W instrukcji opisane jest więcej ikonek odpowiadającym konkretnym informacją z trasy np. wypadek, roboty drogowe, śnieg itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Dnia 20.10.2017 o 06:54, cinas napisał: Daj częstotliwość na auto Nie pomogło. To może od początku. Tak to u mnie wygląda: 1,2 wersja oprogramowania, mapy, 3 ustawienia TMC auto. obraz z karty: Kropki zielonej nie ma, jest komunikat o wyszukiwaniu stacji radiowej: Edytowane 21 Października 2017 przez credo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmudi Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Co trzeba zrobić, żeby dostać się do drugiego ekranu (informacja o wersji, itp.)? Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Znajdowanie numeru wersji oprogramowania i mapy w urządzeniu w urządzeniu nawigacyjnym 1. Naciśnij i przytrzymaj przycisk info/route na konsoli sterowania lub naciśnij prawy przycisk programowy na pilocie. Wersja programu jest po prawej stronie ekranu podsumowania trasy. 2. Aby wyświetlić wersję mapy, przełącz z ekranu podsumowania trasy na ekran informacyjny: przesuń przycisk obrotowy na konsoli sterowania w prawo lub naciśnij prawy przycisk programowy na pilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emu_bed Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dnia 19/10/2017 o 21:48, credo1 napisał: Mam navi bez Livea, skopiowałem i wrzuciłem wskazany plik bezpośrednio na kartę. Ustawiłem też ręcznie TMC na częstotliwść RMF i pojawiła się zielona kropka tylko na chwilę do wyłączenia navi. Po ponownym włączeniu kropki nie ma. Co może być nie tak? Cześć wszystkim. Mam identyczną sytuację, tyle że w Scenicu. Po wrzuceniu pliku i ręcznym ustawieniu częstotliwości od razu miałem zielone kółko. Po wyłączeniu nawigacji już nie wróciło. Sprawdzałem różne konfiguracje (ręczna częstotliwość (RMF, Zet), auto) nic nie pomaga. Wersja oprogramowania poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stavrosemilo Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Witam, czy podany link odnosnie TMC bedzie tez dzialal na TomTom GO 730 Traffic? Edytowane 4 Listopada 2017 przez stavrosemilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu333 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Dnia 9.05.2016 o 22:20, cinas napisał: Załączony plik mctx.rar Kolego mozesz raz jeszcze raz podeslac ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Link działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi