Temp1983 Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @halas2 miałbyś czas wrzucić ten plik? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 robiłem wczoraj aktualizację. i nie znalazłem tego pliku na karcie. mam zgrany backup jak chcecie sobie sami poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 5 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 Podziwiam.... W każdym telefonie Google maps z ruchem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp1983 Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) @halas2 ok, wrzuć linka do jakiegoś archiwum, poszukam @Pepone wiem o Google Maps. tutaj działam dla sportu i własnej satysfakcji Edytowane 7 Września 2024 przez Temp1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi