yogin74 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jakiej marki szły na pierwszy montaż łączniki stabilizatora ? Sasic, febi, a może coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zdaje się, że TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 TRW nikt nie miał. Wziąłem SASICa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To podziel się opinią ile wytrzymały za jakiś czas, jakoś czytając opinie ludzi na jego temat omijam go szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olos47 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Oryginał łącznika kosztuje ok. 180 zł!!! Zamiennik 3x mniej (DElphi). Zważając na to że wymiana jest prosta to nie wiem czy warto kupować oryginały. Nawet jeżeli zamiennik mniej przejedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Panowie macie jakieś doświadczenia z tymi Sasicami,bo cena dobra, produkcja Francja. Warto zaryzykować i zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 W miarę dobra firma ,specjalizuje się w częściach do francowatych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Ja polecam części marki Moog. Tak nawiązując trochę do tematu to powiem, że w mojej M II najprawdopodobniej siedzą jeszcze oryginalne łączniki stabilizatora, a obecny przebieg to 220 tys. Lecą za to drążki kierownicze i końcówki drążków. O ile pamiętam, przez 100 tys. które zrobiłem, wymieniłem już 2 drążki i chyba 3 końcówki. Ale to tanie więc tragedii nie ma. Edytowane 18 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dnia 21.03.2016 o 22:11, yogin74 napisał: TRW nikt nie miał. Wziąłem SASICa Jak się sprawuje ten Sasic, bo właśnie szukam dobrych łączników do mojej Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dobrze, jak coś została mi jeszcze jedna sztuka. Mogę odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Też zakupiłem Sasic 47zl/szt, oby posłużyły jak najdłużej. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez gophfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ostatnio coś zaczęło mi stukać w zawieszeniu przy jeździe po dziurach i przez progi zwalniające. Byłem dziś na SKP stwierdzono do wymiany łączniki stabilizatora. Jakiej firmy kupić? Może ktoś coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ostatnio dałem ten https://allegro.pl/oferta/lacznik-stab-renault-jts144-7891316230?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Z tego się nie strzela. Z doświadczenia napiszę - bierz co będzie markowe i w rozsądnej dla Ciebie cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 No właśnie myślałem nad tym TRW. Łatwo to wymienić samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi