tomgrandtour Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nie, na razie tylko pomiar. Może po gwarancji coś pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jeśli można zapytać ile za chipa zapłaciłeś w Kreatorze? Ja też się nad tym mocno zastanawiam ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto89 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cena dosyć spora, 1500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To tyle ile mi podali. Czyli z modyfikacji jesteś nadal zadowolony ? Ile całość trwała? Czekałeś na miejscu na auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto89 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W porównaniu do fabryki auto jest nie do poznania, znaczna poprawa według mnie. Z tego co pamiętam zeszło się ok. 4 godzin. Na auto czekałem na miejscu, lubię mieć wgląd na to co mi dłubią w aucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ile konni przybyło i niutonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto89 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wszystko w pierwszym poście na obrazku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrus Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 roberto89 - nadal wszystko w porządku z autem? Czytałem różne opinie, niektórzy wręcz nazywają ich "Kremator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Dnia 28.04.2016 o 14:27, sKarlosMegane napisał: uważajcie żeby wam półosi nie ujeb... ukręciło od tej mocy :lol: W 1.4TCe są takie same półosie, sprzęgło i dwumasa, jeżdżę już Scenikiem po chipie prawie 3 lata 1.4TCe ~162KM i nic się nie dzieje w naszej Megi Coupe GTline 1.4TCe jest 158KM i też wszystko hula, mam kontakt w kolesiem, który ma 1,4TCe dmuchnięty ma 171KM i wszystko mu gra. W Sosnowcu jest 1.4TCe, który ma 232KM po zmianie turbo na mocniejsze, a na Węgrzech zrobili 248KM tez po zmianie turbo i modyfikacji całego dolotu. Dbać o płyny, olej co 10kkm i nie deptać na zimnym silniku, zwłaszcza w czasie mrozów nawet w wersjach bez chipa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evorider Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ostatni egzemplarz Megane III 2015 na nowym sterowniku EMS 3155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W swoim aucie robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evorider Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Jeśli masz na myśli moje Megane IV Tce to jasne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ładnie zrobione, Nm dostępne w szerokim zakresie, a nie wykop i dalej cisza w wyższej partii obr. Ja ostatnio w ramach testów jeździłem Scenikim klienta 1.4TCe w fabryczną mapą i mogłem odczuć jak duża różnica jest podczas jazdy i nie chodzi tu dynamikę czy przyśpieszenie, ale zachowanie się silnika, dziwne poszarpywanie, słabsza reakcja na pedał przyspieszenia itp ... słowem dużo, dużo gorzej jak na mojej dopieszczonej mapie. Przy okazji jakie masz obroty silnika przy 100km/h na 6 biegu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evorider Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 100km/h 6-bieg około 2000rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prenrzyk Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Odświeżę, Poszukuję zakładu który porządnie wykona chip Megane 1.2 Tce 115 PS. Prócz kreatora, vtech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi