whizzu Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam szanownych forumowiczów! Ostatnio myślałem nad zakupem Megane III w coupe i trafiłem na: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-coupe-2-0-16v-tce-180-km-skora-ID6ygpK3.html#3b39e93c31. Ktoś ją może oglądał? Za przydatne informacje odnośnie awaryjności, wad i zalet tego modelu również będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Patrząc na te okleiny, kit i debilny stożek, to wydaje mi się, że to auto nie miało lekkiego życia i może być odpicowanym złomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Moim zdaniem auto trzeba "reodpicować" po ewentualnym zakupie i przywrócić do ładnego, normalnego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi