ROBRAT Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam jak w temacie,po 4 latach jazdy na światłach prawa lampa świeci lekko na czerwono i czasem miga.Coś dobrego w rozsądnej cenie ktoś poleci?może coś sprawdzonego,wiadomo ,że trzeba wymienić komplet.Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/xenon-66240-renault-espace-megane-d2s-osram-66040-i6134366085.html Warte jest to coś?mam blisko i mogę podjechać odebrać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Są dwie firmy, które mają rynek. OSRAM i PHILIPS. Kwestia doboru (zgodnie z przepisami) odpowiednich co do jasności świecenia. Oczywiście jeszcze zależy czy masz soczewki czy reflektor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Uważaj na podróbki. Będą świecić. Nie wiadomo jak długo i czy nie spalą przetwornicy. Jest strona xtremeleds brałem u tego miłego Pana swoje Osram CBI 5500k i parę innych lampek. Ma w ofercie fajne i sprawdzone produkty na, na każdą kieszeń coś się znajdzie. Zadzwoń zapytaj co poleca w twoim budżecie. Pozdrów go od Pana ze Scenica z Ostródy ;p Edytowane 20 Maja 2016 przez Fyox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Hmm na dzień dzisiejszy od czwartku kiedy to gasła i się zapalała uspokoiło się i świeci. Odpuściłem zakup poczekam na efekt końcowy jak zgaśnie całkiem.Dzięki za info o stronce jak będzie potrzeba zajrzę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi