pbet Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Pewnie nie wszyscy np. mój brat ma jabłko SE i jest z niego zadowolony. Nigdy nie był lanserem, szpanerem, czy kozakiem i nie świeci logo w każdą stronę świata Chciał z jakiś tam powodów to mieć i miał na to kasę więc sobie kupił i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 13 godzin temu, MarcinDe napisał: a nie jakieś Isrony i Szajsungi. Od wielu lat używam tylko LG "No pacz pan" a ja własnie żonie kupiłem 6s bo jej LG to był syf totalny, a teraz 6s działa jak złoto (miał być SE, ale akurat nie było tej wersji którą chciałem). Ba, połączony z autem przez BT jest spokojnie 10m jak nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 20 godzin temu, MarcinDe napisał: Jak się kupuje Iphona żeby pokazać jakim to się nie jest kozakiem "na topie" to potem są takie problemy. Znamy się, że takie wycieczki w moim (a konkretnie to mojej żony - a to dla Ciebie jeszcze gorzej) kierunku wypisujesz? Nie pytałem ani o opinie o mnie, ani o sprzęcie jaki mam czy użytkuję. Nie masz nic rzeczowego do wniesienia w temacie to może opanuj swoje emocje i swoją internetową odwagę. BTW 5s to chyba nie jest jakiś top model i nie bardzo rozumiem czym niby ktoś chciałby się tu chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloteck Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dnia 2017-02-09 o 23:51, maildoremika napisał: Muszę potwerdzić niestety restarty radia , raczej to nie wina telefonów. Zdarzają się bez podłączonego bluetootha. Stan na dziś jest taki, że wciąż nie ma rozwiązania tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brajanos Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 ja mam samsungas7 a żona a5, oba łączą się bez problemu bardzo szybko, nic nie zrywa połączenia i jest ok, z iphonem nie próbowałem bo nie mam żadnego, patrząc na posty nie których to chyba muszę kupić, żeby się nie czuć "gorszym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Szanowni byłem w piątek w serwisie - znają problem. Najnowsze Androidy i iOS wymagają aktualizacji softu jednostki multikulti. Po wgraniu najnowszego softu problemy ze stabilnością połączenia BT zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Gmbs jaką masz wersje softu? Ja mam problem tego typu że po sparowaniu z tel, tel bardzo ładnie się łączy z samochodem, za kazdym razem automatycznie. Muzyka tez działa bez najmniejszego problemu za każdym razem. Problem pojawia się w momencie kiedy zaczynam wykonywać połączenia zgodnie z przeznaczeniem zestawu głośnomówiącego. Kilka maks kilkanaście połączeń jest ok a potem nagle " połączenie bluetooth zostało przerwane " w trakcie rozmowy ( zazwyczaj w momencie odebrania ). Najgorsze że potem jest problem z powtórnym połączeniem telefonu i dopiero usunięcie z rlinka oraz ustawień w telefonie pomaga. I tak ciągle. Tel to Huawei p10,może ktoś z Was pomoże. Był w serwisie na naprawie, przy oddaniu niby wszystko ok naprawa wg zaleceń producenta i po 2 dniach to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Miałem to samo, problem się skończył po aktualizacji oprogramowania, niestety tylko ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Byłem w ASO nie pomogło. Nie sądze żeby problemem był telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil007 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 miałem to samo... wersja z problemem 3.3.15 po aktualizacji na 3.3.16 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 U mnie po aktualizacji softu wszystko z bluetoothem ok, na iphone 6S oraz Iphone X działa bez problemu. Niestety ciągle występuje problem restartu radia, z tym będę męczył ASO w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja mam ten sam problem przy różnych telefonach. W piątek zostawiam na aktualizację, zboczymy co to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Koledzy czy ktoś z Was korzysta z telefonu dual sim z aktywnymi 2 kartami sim w rlink 2 jeśli tak to jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 @pawel_meganeII Zasadniczo nie ma różnicy ile kart obsługuje telefon, ponieważ u mnie z powodzeniem działa rozmowa przez messengera czy inne komunikatory tak samo jak przez telefon (zależy od tego, co telefon uznaje za "połączenie"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Też mi się tak wydaje ale cały czas prowadzę walkę z Huawei p10 lite. Mamy z żoną takie same i oba rozlaczają połączenie mimo zmian softu aktualizacji itd. Pewnie będę zmuszony zmienić telefon ( moim zdaniem żenada) a koniecznie muszę mieć duala i chciałbym zmienić na takiego który będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi