arnam Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Hej, Co myślicie o takim aucie: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-grandtour-1-5-dci-110-ps-stan-idealny-3-miesiace-gwarancji-vgs-w-cenie-ID6yf36j.html Ktoś może miał jakieś doświadczenie z ze sprzedającym? Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zwróć uwagę na przetarte nitki na gałce zmiany biegów. U mnie przy przebiegu 165kkm nadal są praktycznie całe. I brak osłony akumulatora. Co może sugerować jakąś przygodę z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 yogin74 nie strasz Człowieka te nitki nie wyglądają na przetarte tylko na wydłubane "pazurami" - niektórzy tak mają, że jeżdżąc gmerają łapą przy drążku zmiany biegów i to są efekty. Sam kiedyś jak zaczął mi się pruć mieszek drążka zmiany biegów (oczywiście w Fordzie - jak mówią ford goowno wort) to bezwiednie szarpałem go łapą i tylko pogorszyłem jego stan nie mówiąc o wyglądzie. Z pokrywą aku też bym nie demonizował - ma ona raczej słabe i łamliwe zaczepy i jak już nie trzymają to dygoce i lubi spaść a poza tym po dzwonie to akurat najmniejszy koszt dokompletować z allegro za 5 dych "nową". Ja bardziej zwróciłem uwagę, że wózek z ogłoszenia to taka poflotowa "bida" z maualną klimą, słabiutkim radiem, stalowymi felgami i bez relingów, te ostatnie poza walorem estetycznym w przypadku kombi są zwyczajnie funkcjonalne. No a reszta ocen to już zostawiam bardziej zasłużonym i analitycznym uczestnikom naszego forum. Czuwaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 He, he. Ja zwróciłem uwagę, że to jakiś SLOW-MOVER jest. Zobaczcie, że auto jest na zimowych gumach , a na drzewach w okolicy nie ma liści.:) Nie kupuje się aut , co przez tyle miesięcy nie znalazły chętnego do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Kolego jak szukałem swojej megane w 2015r.to już w grudniu 2015r.była wystawiona na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi